Värdefull tid


(null)
Idag stod hundpromenad på schemat, himla mysigt men kallt som bara den! Efter det till eko och köpte lite lösgodis, ooops! 

Jag reflekterar ofta över hur snällt barn jag har, han är världens snällaste faktiskt. Självklart säger han ifrån, gnäller och grinar osv men han är alltid så snäll. Just nu ligger han och vrider och vänder sig bredvid mig och letar skön position att somna på. Säger inget utan vill bara somna tätt intill! Han sov med Niclas runt 6 (han var hopplöst trött då 😂) så blev att ta natt lite senare. Trotts att han har hosta, är lite varm och sånt så är han rätt nöjd. Älskade kille. 

Imorgon ska jag på bröllopsmöte (😍😍😍) och sen förmodligen till hallsta och rensa och börja fixa inför saneringen. De är som nämt innan rätt omfattande denna gång och lägenheten ska skuras ordentligt innan. Niclas och Liam får roa sig medan då de är lättare att få något gjort utan Liam. Ser inte fram emot de, fy farao, haha! Men de måste göras. Så ska läsa lite nu (blir väl till midnatt om jag känner mig själv rätt) och sen sova för att ladda upp batterierna för imorgon!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?