Vi ska flytta!!


(null)
(null)
(null)
(null)
För några dagar sen fick vi erbjudande om lägenhet och idag var vi och kollade på den och tackade ja!!! 😍 1/5 (förhoppningsvis tidigare) får vi tillgång till den!! Vilket jag nämnt tidigare men ändå 😍 den var helt toppen, och vi får den nyrenoverad och stambyte i september! Så jävla taggad på detta nu 😍 whooo! På måndag skriver vi kontrakt och säger upp våran, så taggad!
Liam’s 1-års kontroll


(null)
Usch säger jag bara... fel dag för kontroll. Ledsen och mammig som bara den och massa pikar och skit.. jag som alltid gillat vår BVC. Liam har gått ner 300g, varit mycket sjuk senaste månaden. Hans värden ser dock bra ut... men ja, blir att mata ungen 100ggr per dag eftersom det verkas tro att de är för att vi ger vegetarisk kost som han gått ner. Men de är det inte! Hoppas han blir helt frisk snart så han går upp igen, tillbaka till BVC nästa månad för kontroll av vikt samt vaccinering. 

Annars så har vi fått erbjudande på en lägenhet som vi ska kolla in på fredag. En 3:a på 83 kvm, dvs 20 kvm större än de vi har idag. Och på 2:a våningen istället för 3:e, samt inflytt 1/5! Ska bli spännande. Hoppas de är något att ha!

Nu ska jag se Harry Potter, är själv hos hasse så väntar på att han och Niclas ska komma tillbaka innan jag lägger mig. 
Nu är det mer än kaos


(null)
(null)
3 1/2 timma har jag städat och haft mig hemma. Fy fan... gör inte om detta igen. De är 3:e gången nu. Förhoppningsvis blir det rätt gjort denna gång och mer än förr. Hela lägenheten saneras på onsdag! Allt är flyttat till mitten av alla rum och alla skåp i köket är tömda. Och jag är helt död. Så nu ska jag dö i soffan och vara glad över dagens bravader!