Oh happy days


Jag ÄLSKAR snö! Så är det bara! Snö är kallt som fan och suger när de blir slask, men så det ser ut nu är ju bara för underbart. Liam älskar att åka pulka så kan ju faktiskt inte bli mycket bättre heller. Vardagen flyter på, vi är sen typ 2 veckor tillbaka rätt så friska, och de är helt underbart det. Så trött på att vara sjuk hela tiden. Jag har även jobbat lite vilket har varit najs, blivit skickad till Vallby på jobbet så de känns som att jag är ny igen, försöker få tillbaka mig till Bäckby/Råby/Skälby igen där jag är van att jobba och trivs så bra på. Men hade en intro med mig igår och de var sjukt roligt, hon var helt toppen och kommer passa perfekt på Q-ra, helt underbar människa. 
 
Idag kom de efterlängtade barnbidraget, så jag och Liam stack till Hälla när dom öppnade och köpte nya vantar och en mössa till honom, tycker att alla "bebisvantar" är så himla värdelösa och han blir iskall om händerna vilket fall, så köpte ett par everest från stadium och hoppas på att dom håller honom varm. Ännu svårare att hitta ordentlig mössa när han är så liten, men blev en från newbie som var nedsatt med 50%.
 
Nu väntar jag på att Liam ska vakna, vaknar han inte inom en 30-60 minuter så får jag snällt peta lite på honom. Vi ska ut i snön innan jag ska jobba. Behöver få umgås med honom lite nu när han är frisk och glad. Eller ja, så glad man kan vara när de två övre tänderna är helt påväg och ena har spruckit igenom! Rätt söt med dom tänderna faktisk, haha! 
 
Just ja, vi var på BVC här om dagen för 10 månaders kontrollen. Liam's motorik är perfekt, han vet hur man använder händerna, pincettgrepp har han också samt kan på beställning slå klossar mot varandra, han är även över 70 cm nu men vikten står stilla efter att vi var sjuka i över 3 veckor med förkylningar, feber i massa och en dos av magsjuka, han har på en månad gått upp 50g. De suger rätt rejält då han redan är liten, han väger 7,7kg nu. Visserligen har han alltid varit nätt, sen han föddes och han är absolut inte för smal. Men blir han sjuk igen är risken att han blir det stor, därav vill jag att han ska gå upp mer. Vi har fått ett extra BVC besök vid 11 månader för att se så det blir bättre! Så de är himla skönt det faktiskt. Han är återligen galen i mat och dricker välling stup i kvarten så borde inte ta för lång tid innan han går upp i vikt igen. Nej nu ska jag plocka lite innan Liam ska vakna, sen vid halv 4 kilar jag vidare till jobbet!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?