I'm tired


Idag har varit en bra dag. Jag och Liam vaknade strax efter 8, men gick inte upp direkt utan mös lite innan, eller jag försökte somna om och han ville busa. Upp och käkade frukost i form av äggröra och limpa, mums. Sen så fixade jag lite hemma medan han kröp efter mig, diskade, plockade och tvättade lite för att få lite ordning i hemmet. Liam drar fram alla leksaker direkt så de var inte så lyckat vilket fall. Sen stack vi ut på promenad med Amanda, till mitt favoritställe i Hallsta och jag fotade henne, vilket jag väntat på nu ett tag men vädret när jag varit hemma har inte varit tillräckligt bra, så nu slog vi till! Drog vagnar i djup snö, jag tog hennes donkey med en 2 1/2 åring och 1 åring i och hon tog min vagn, en höggravid kvinna ska inte behöva dra de tyngsta, haha. Sen hem igen för att hatta runt och fixa och dona och så har tiden bara försvunnit. Liam somnade för 1 1/2 timma sen kanske och jag har pluggat sen dess, har prov på fredag så hade behövt bli klar med en uppgift idag men är alldeles för trött nu för att klara av att avsluta den, orden flyter ihop. Så får helt enkelt ta och göra klart det imorgon.
 
Imorgon blir de äventyr i Hallsta, behöver gå till Hallsta hem och prata med dom, sen till kommunhuset för att få svar på lite frågor ang dagisplatsen Liam fått och hur jag ska fylla i alla papper. Han börjar inskolning den 13/3 på Nyckelpigan här i Hallsta! Känns jätte bra då den fått jätte bra omdömme. Sen måste jag ringa dom så jag kan få komma och kolla på förskolan. Blir trött av att bara tänka på det som ska fixas.
 
Nu ska jag passa på att somna, när Liam ändå sover. Ska bara förbereda nattens välling och så men sen är jag fit for fight att boxas med kudden och total däcka!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?