Livet som småbarnsmamma


Den där killen är den absolut finaste jag vet, finns verkligen ingen finare. Och så mycket kärlek man kan ge och ta, gudars skymning alltså, min lilla älskling. Han har sovit sen typ 8 tror jag, inte helt 100 på när han somnade men han sussar så sött här bredvid mig, i sin egna säng (kanske en timma till om jag har tur). Idag har vi varit på förskolan och kollat hur det ser ut, Liam har ev inskolning 13/3 beroende på Niclas arbetssituation, men förskolan var sååå mysig och en kvarts promenad hemmifrån, så utan problem gångavstånd! Klickade med personal direkt och allt kändes bara så himla bra. Resterande dag har vi slappat, plockat, diskat och tvättat! Sånt som ingår en vanlig dag, imorgon är det typ samma som gäller förutom att vi ska ut med hundar på dagen. Och på torsdag ska jag till VUC för att lägga till lite fler kurser i skolan, haha, jag är hopplös! Men de är för att fylla ut tiden till min praktik i Maj som jag ska ha på ortopediska akuten! Whoo, längtar! 
 
Nu ska jag försöka ta och sova lite, är rätt så trött, hade en riktig skit natt och inte sovit på dagen, men ville bara se en film innan jag la mig och den är slut så nu kan jag passa på att somna, yay!
Jag är trött


Energin i min kropp är på 0 just nu, trott att jag sov 12 störda timmar inatt och 2 timmar på dagen, jag känner mig totalt död... Ungen somnade för kanske si sådär 20-30 minuter sen, om ens det efter en kamp på nästan 3 timmar för att somna. Har ingen aning om vad som varit fel idag men han har dragit mig i håret, slagit mig och gjort mig helt tokig... Hualigen. Jag har inte varit på humör för detta idag, och är överlycklig att han äntligen sover. Hade egentligen velat se en bra film eller lite serie, men är alldeles för trött för det och vill ha varenda liten minut jag kan få till att sova. Inte för att jag sovit bra de senaste veckorna, samsovning är inte min ryggs grej även om de är något jätte mysigt. Nu när vi är hemma igen så är de ännu värre då de är öppna sidor på 2 1/2 ställe av sängen, i Irsta är det 1 och där kan han gå ner utan problem själv. Aja, vad ska man göra åt saken, blir att krama honom hårt inatt och inte vända ryggen emot som jag brukar ibland, haha.
 
Imorgon är de lite små ärenden som gäller och ännu en skurning av lägenheten, hoppas på att vara på bättre humör och inte alls lika trött som nu, natti!
Palliativ vård, check!


(null)
Jag tror att vården är min grej, och att plugga tydligen. Hade prov i palliativ vård idag och fick C! Whooo, känns as bra! 😍😍 
Efter det åkte jag till Monica, var där 5 timmar! Vi planerade in en fotografering som ska bli aaaaas kul 😍👌🏼 sen bara snackade vi en massa. 

På kvällen sen var jag med Amanda till förlossningen, allt såg bra ut som tur är, gossen är sugen på att komma ut men får gärna stanna ett tag till 🙈

Nu ska jag försöka somna bredvid min så sött sussande son ❤️