En bra dag på jobbet


(null)
Titta vilken fin tvättmaskin jag och Niclas fått av mina föräldrar, redan hjälpt mig och gått varmt hemma! Kan säga att man behöver tvätta färre gånger (om man har mycket tvätt vilket sällan händer) jämfört med den gamla, och att kunna ha saker uppe på den utan att flytta dem är helt fantastiskt.
 
Idag har jag jobbat, vilket har varit väldigt skönt och de har gått toppen. Tiden gick väldigt fort men idag saknade jag faktiskt Liam väldigt mycket, kändes lite jobbigt till och från att han inte var med mig, hahah! Jag som jobbat 2 dagar i veckan (nästan) sen Oktober, och det kommer nu! Men hade en riktigt chill dag och fick till och med mysa med en kattunge, visst att jag fick en liten allergisk reaktion men de är ju för att jag är allergisk, hahah, var sååå värt de! Och jag är så jäkla trött just nu, så överdrivet trött. Ska försöka sova snart tänkte jag, ska bara läsa lite innan! För mig är det dock farligt att läsa då tiden lätt kan dra ifrån hahaha!
 
Igår var vi på 11 månaders besök på BVC jag och Liam, samt Amanda som följde med! Liam väger nu 8,2kg och är 72 cm lång! Stora killen! Han blev även vaccinerad mot mässlingen, blir att fylla på om 7 månader också! Men vill inte riskera något då han är så liten och verkar få de mesta man kan få, stackars liten!
 
Aja, nu läsa och sen sova, godnatt på er alla!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?