Denna eviga trötthet


Jag är SÅ trött. Alltså så himla trött, på alla sätt och vis. Tror jag skulle behöva sova 2 dygn och dega 2 år för att få tillbaka orken. Haha, nejdå. Allt har bara kommit ifatt mig och jag har smått börjat slappna av efter att jag är klar med den senaste kursen (och kommande kurs har jag 10 veckor på mig att klara, så ja) och jag har inge jobb pass planerat denna vecka. Samt ungen sover i bilbarnstolen så jag kan inte vila för flyttar jag honom så vaknar han. De enda som egentligen behöver göras och som gör mig stressad är flytten, då de bara är 19 dagar kvar!!
 
Klockan är 1 och jag har redan hunnit med en massa grejjer, dammsugit lägenheten, har en diskmaskin som går, tvättat 2 rundor och har en till på g, hängt tvätt, packat porslin och ska alldeles strax plocka ur disken då den precis började pipa. Sen också tagit en långpromenad. Så fort Liam vaknar blir det väl lunch också, vilket jag dock ser fram emot, haha. 
 
Inga mer planer för dagen finns, veckan däremot blir väl chill, har en fotografering på söndag men that's it. Annars har jag absolut inget planerat såhär långt. Är öppen på jobbet på lördag men inte mer än de. Har visserligen hundarna fram till fredag, men de är ju bara 1-1 1/2 timmas promenad per dag så de är inte direkt farligt. Så får väl helt enkelt se vad som sker, nu ska jag däremot ta och slösurfa lite och så får jag se vart dagen tar mig sen.
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?