En otroligt rolig dag


Igår hade jag mitt första dagspass på jobbet, så jobbade först i förrgår till 22, somnade 23.30 och sen ringde larmet 6 på morgonen och jag började jobba klockan 8. Som tur var så jobbade jag bara till 12.30 så de var inte så farligt. När jag kom hem så gick Niclas och Liam ut och gick, Liams faster var här så jag stannade hemma delst för att jag skulle ha sovit och för att låta dom umgås med Liam. Men sova blev de inte, jag dammsög lägenheten och så fick vi reklam så då passade jag på att packa ner lite glas och sånt, de är ju bara 3 ynka veckor kvar tills vi flyttar.
 
Lite senare på dagen sen så åkte vi till Magda (namn på ställe inte person) för att lämna av Tuva och så passade vi på att pussa lite på Radja (läs jag ,eftersom jag saknat honom lite för mycket) och jag fick även rida. Liam fick också sitta på hästrygg för första gången, så mysigt. Dock inte på Radja som på bild utan på en annan häst, en häst som heter Tubbe och vann SM guld i hoppning för en massa år sen, i dagsläget är han 31 eller 32 har jag för mig, och de är den första hästen som jag verkligen kunde lita på, han är helt totalt underbar! Så många minnen man har med honom, och framför allt Radja. Så att sitta på hans rygg kändes helt ofattbart, fyfan så jag älskar den hästen.
 
Idag så ska jag och Niclas ut med hundar och sen ska jag ner till Amanda och leka lite, ska ev till Irsta men är inte helt 100 än om jag ska dit idag eller imorgon. Vi får helt enkelt se. Nu ska jag och Liam äta lite frukost och sen ska vi alla börja röra oss.
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?