Feber


(null)
Stackars älskade barn ❤️ han ligger helt däckad bredvid, febern har varit hög sen inatt. Vaknade halv 5 imorse och svettades som bara den för att Liam låg för nära och är varm som ett element. Visade sig att han hade 39,1 i feber. Sen har den gått ner till 38,6 för att nu gå upp till 39,5 😭❤️ han har varit så otroligt gnällig, orolig och famning. Absolut har han suttit och lekt en massa och ätit väldigt bra, men ändå väldigt påverkad till och från. Igår slängde han sig så mycket i sängen pgr av febern att han ramla ur, så nu har vi monterat isär den eftersom vi ändå flyttar på måndag (förhoppningsvis tidigare). 

Nu ska jag plugga, passar på medan barnet vilar. 
Ett stycke avramling


(null)
(null)
(null)
Igår var en dag att minnas, den dagen som jag för första gången flög av Radja 😅 haha, som tur är så mår jag bra (lite öm men vad gör de?) och viktigast av allt han är okej. Andra gången i mitt liv jag ramlar av en häst, första gången försökte den hästen kasta av mig. Denna gång så välte vi, och som tur är så flög jag av istället för att få Radja över mig. Allt hände i full galopp dessutom, så de var bara att hoppa upp på hästen efter för lite galopp och sen ge upp då hjälmen knakade och kastades. 

Utöver avramlingen så hade vi de sååå bra, otroligt pigg och ville raca och sen hoppa med bjudning ❤️ hoppade massvis och han var jätte duktig och de var otroligt skönt att få känna vår connection igen ❤️

Idag däremot har jag jobbat 7-14, de var mindre skönt att göra öm med träningsvärk 😅 men de gick bra och jag passar på att vila lite nu då Liam sover!
Närmre 15 grader och sol


(null) 
(null)  (null)
Idag har vi riktigt topp väder här i lilla Hallstahammar! Helt underbar, vi har även gått ut med hundarna i nästan 2 timmar vilket var helt toppen, jag hade Liam på ryggen vilket vart rätt jobbigt efter ett tag men de gick bra ändå. 

Och eftersom de är så fint väder ska jag ut och gå nu igen med Amanda och sen ska jag och Niclas ta en till promenad senare! Älskar detta väder 😍