Närmre 15 grader och sol


(null) 
(null)  (null)
Idag har vi riktigt topp väder här i lilla Hallstahammar! Helt underbar, vi har även gått ut med hundarna i nästan 2 timmar vilket var helt toppen, jag hade Liam på ryggen vilket vart rätt jobbigt efter ett tag men de gick bra ändå. 

Och eftersom de är så fint väder ska jag ut och gå nu igen med Amanda och sen ska jag och Niclas ta en till promenad senare! Älskar detta väder 😍
Denna eviga trötthet


Jag är SÅ trött. Alltså så himla trött, på alla sätt och vis. Tror jag skulle behöva sova 2 dygn och dega 2 år för att få tillbaka orken. Haha, nejdå. Allt har bara kommit ifatt mig och jag har smått börjat slappna av efter att jag är klar med den senaste kursen (och kommande kurs har jag 10 veckor på mig att klara, så ja) och jag har inge jobb pass planerat denna vecka. Samt ungen sover i bilbarnstolen så jag kan inte vila för flyttar jag honom så vaknar han. De enda som egentligen behöver göras och som gör mig stressad är flytten, då de bara är 19 dagar kvar!!
 
Klockan är 1 och jag har redan hunnit med en massa grejjer, dammsugit lägenheten, har en diskmaskin som går, tvättat 2 rundor och har en till på g, hängt tvätt, packat porslin och ska alldeles strax plocka ur disken då den precis började pipa. Sen också tagit en långpromenad. Så fort Liam vaknar blir det väl lunch också, vilket jag dock ser fram emot, haha. 
 
Inga mer planer för dagen finns, veckan däremot blir väl chill, har en fotografering på söndag men that's it. Annars har jag absolut inget planerat såhär långt. Är öppen på jobbet på lördag men inte mer än de. Har visserligen hundarna fram till fredag, men de är ju bara 1-1 1/2 timmas promenad per dag så de är inte direkt farligt. Så får väl helt enkelt se vad som sker, nu ska jag däremot ta och slösurfa lite och så får jag se vart dagen tar mig sen.
En otroligt rolig dag


Igår hade jag mitt första dagspass på jobbet, så jobbade först i förrgår till 22, somnade 23.30 och sen ringde larmet 6 på morgonen och jag började jobba klockan 8. Som tur var så jobbade jag bara till 12.30 så de var inte så farligt. När jag kom hem så gick Niclas och Liam ut och gick, Liams faster var här så jag stannade hemma delst för att jag skulle ha sovit och för att låta dom umgås med Liam. Men sova blev de inte, jag dammsög lägenheten och så fick vi reklam så då passade jag på att packa ner lite glas och sånt, de är ju bara 3 ynka veckor kvar tills vi flyttar.
 
Lite senare på dagen sen så åkte vi till Magda (namn på ställe inte person) för att lämna av Tuva och så passade vi på att pussa lite på Radja (läs jag ,eftersom jag saknat honom lite för mycket) och jag fick även rida. Liam fick också sitta på hästrygg för första gången, så mysigt. Dock inte på Radja som på bild utan på en annan häst, en häst som heter Tubbe och vann SM guld i hoppning för en massa år sen, i dagsläget är han 31 eller 32 har jag för mig, och de är den första hästen som jag verkligen kunde lita på, han är helt totalt underbar! Så många minnen man har med honom, och framför allt Radja. Så att sitta på hans rygg kändes helt ofattbart, fyfan så jag älskar den hästen.
 
Idag så ska jag och Niclas ut med hundar och sen ska jag ner till Amanda och leka lite, ska ev till Irsta men är inte helt 100 än om jag ska dit idag eller imorgon. Vi får helt enkelt se. Nu ska jag och Liam äta lite frukost och sen ska vi alla börja röra oss.