Vardag och annat


Idag har farmor varit på besök, Liam har inte träffat henne sen min födelsedag den 13:e augusti så de var på tiden att han och hans farmor fick mysa lite. Han fick den fina overallen på bilden och en massa strumpor, extremt välbehövligt.
 
Han är mycket bättre dessutom, snorig när han gråtit och lite hostig, men inget värre än det. Vuxit till 66 cm och väger nu 6,6 kg vilket är totalt godkänt! Min fina kille! 
 
Vi har försökt mysa en massa, men Amanda är hemma igen, hahaha! Vilket betyder en massa promenader, klagar absolut inte, saknat dom dära en massa. Just nu dock ligger vi i sängen, Liam har sovit kanske en timma, sov inte på eftermiddagen så tog de nu, jag slumrade en halvtimma. Sen ska vi till en lekpark med Amanda och barnen! Ska bli kuligt faktiskt. Får se vad vi hittar på där, Liam kanske ska få gunga för första gången? Hmmm, får la se. 
 
Annars så har de varit en lugn vecka, men framöver blir de mer kaos. Nästa vecka fyller Leia (hunden) 1 år, min morbror fyller år och jag ska iväg med Amanda, ska även vara hemma själv då Niclas ska på jobb. Sen veckan efter är de upprop på skolan och sen ska jag med Niclas till neurologen, en massa undersökningar som ska göras pgr av ev hortons... That's about it tror jag. Nu ska jag förbereda för att gå ut! 
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?