Måste ta lite bilder


Liam och Leia är dream team! Gullisar! Imorgon är det tisdag, yay, betyder dock inget för mig som ändå bara är ledig, hahaha! Men hade tänkt att jag ska fota mig och Liam imorgon, har inga bilder på oss i princip, ska eventuellt fråga Niclas om han orkar följa med och hjälpa till då jag ej har någon fjärr till kameran och de bara blir allmänt krångligt att göra det själv, men annars ser vi till att lösa det jag och Liam. Har några ynka bilder bara, från typ Moa's student och när jag fota henne till balen, och några som Amalia har tagit, men känner att jag behöver fler. Så de blir att fota lite imorgon. Ska bli roligt faktiskt, gör de så pass sällan. 
 
Idag har jag träffat två saknade vänner, Cissi och Jessica. Var himla trevligt, vi var ute i stallet där Cissi har sin häst och mös lite, Liam blev väldigt betuttad i Vampyr (Cissi's häst) och jag tror att Jessica blev lite småkär i Liam ;) Hahaha! Annars så har vi slappat och städat, har haft en riktig grinolle idag. Och han somnade för en halvtimma sen, vet ej om han fått för sig att ta natt, har han de är jag rätt körd då han kommer att vakna äckligt tidigt imorgon bitti eller till och med inatt. Men men, den dagen den sorgen. Jag är bara glad att kunna andas och göra något annat än att vyssa honom, hoppa med honom, få honom att stå upp och sjunga babblarna, hahaha! Jag älskar honom runt jorden och tillbaka, men dom där babblarna gör något med ens hjärna efter ett tag!
 
Nu ska jag slänga på Legend of the Seeker, en serie jag såg för väldans många år sedan och har varit en favorit sen dess, så ska bli skönt att koppla av och bara slappa!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?