Bara en ynka vecka kvar


När jag kom in på skolan idag och satte mig i klassrummet blev jag välkomnad med "tjeeeeenare Wallkulle! Fan va kul att se dig!" så de kändes jävligt bra (om jag får säga det själv) att komma tillbaka till den skolan jag lämnade för några månader sen!! Alltså tror ingen fattar hur jäkla härligt de kändes när man var där igen och uppropet spenderades med att rita blommor på pappret för att man kan allt utan och innan och läraren kläcker ur sig, "Amanda kan inte du göra detta istället? Du kan ju allt så bra redan!" Haha! Älskar KUI så jäkla mycket, en riktigt bra skola med UNDERBARA lärare, två av dom kommer sätta djupa spår! Aja, men då har jag gjort uppropet och nästa måndag får jag tillgång till första uppgiften, hihih! Så super duper mega taggad faktiskt, har saknat plugget. Kommer plugga till 26/1 och sen går jag praktik i mars/april i 4 veckor och sen ut i arbetslivet. Jag är ju redan utbildad undersköterska, men ska gå inriktningen akutsjukvård eftersom jag inte fick göra praktiken när jag var gravid med Liam och ville bli färdigutbildad så valde jag en inriktning där jag kunde validera bort praktiken, men nu jäklar, då blir de å köra. 
 
Imorse var jag även med Niclas till neurologen!! Han har äntligen sökt hjälp för sin periodiska huvudvärk som han har 1-2 gånger varje år i 1-2 månader, dock 3 månader detta år. Och han fick den diagnosen vi har egentligen vetat om men eftersom en läkare måste ge den så har man aldrig haft diagnosen, men han har något som heter hortons huvudvärk, som förr i tiden kallades för suicide headache. Då kan ni tänka er vad han går igenom när han har anfall, min stackars älskling. Aja, men han har fått recept på något som förhoppningsvis kommer att förebygga dessa anfall, men eftersom hans period är slut för i år får vi veta det nästa år,
 
Nu så sover Liam så sött bredvid mig, jag själv har precis kommit upp från ett kokhett bad och känner mig som en kräfta. En väldigt nöjd kräfta dock. Så ska slappna av ett tag framför antingen simpsons eller gmm. Får helt enkelt se, sen blir det att sova. Varje vardag denna vecka ska jag och Niclas ut med våra rastningshundar så ska bli apkul, har inte träffat dom sen i fredags så ska bli himla mys att åka dit imorgon!!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?