Första tanden har spruckit igenom


Imorse så hade den inte spruckit igenom, men när jag kom till Irsta vid 7 tiden så var det vasst och en liten tand hade spruckit igenom. Hoppas den bredvid kommer upp snart också då den är nära den med, och att om kommer upp ordentligt. Tycker han har varit rätt normal, trotts tandsprickning, han är lite gnällig och så men sover bra, vilket jag tycker är skönt. Idag sov han 2-3 timmar på dagen och somna för en halvtimma sen. 
 
Annars har jag skurat hemma idag, körde först Liams rum och sen fixade jag i köket. Behövdes om man säger så. Nu ska jag alldeles snart ta och lägga mig, är helt död och ser fram emot en dag med mor och far imorgon! 
Födelsedag och familjetid


Igår fyllde Niclas 27 år!! Helt sjukt va tiden går fort, lärde känna honom när han var 16 år! Han firades hemma, fick lite kläder och chips av mig och Liam. Och så var vi ute med hundarna, på kvällen kom Niclas familj. Himla mysigt. 
 
Idag har vi sovit en massa 😂 men också varit ute och åkt ruchkana och gungat. Super roligt och Liam var nöjd. Imorgon ska vi till Leos lekland med Niclas pappa, hans tjej och hennes barnbarn och sen ska jag ta en promenad med mina föräldrar, är bannad därifrån då Ebbe är magsjuk så blir bara en promenad. 
 
Nu ska jag plugga och kolla once upon a time. 
Energin kryper tillbaka


(null)
(null)
Börjar känna mig piggare, Liam är också piggare och sover bättre nu. De är helt toppen det. Jag har spenderat min "fritid" med att se igenom hela serien Lucifer, som är bäst. Sett 2 säsonger på en och en halv dag, oops!
 
Jobbat har jag inte gjort än, väntar på att dom ska ringa men inget. Hade hoppats på delegering typ imorgon men verkar inte bli så. Niclas fyller år på torsdag så har en känsla av att de blir både delegering och jobb då bara för att de är en speciell dag. Då är de även ett år sen RUL. 
 
Annars då? Idag var det lucifer koll, ut med hundar och gunga med Liam. Sen på kvällen åkte jag till irsta för att jag hade towes bil. Och är kvar då jag ska fixa present till Niclas imorgon. Så nu ska jag ta och somna, Liam har sovit ett tag och hoppas på längre. Barnet vill gärna snutta några gånger per natt, och eftersom jag ammar så hinner jag vakna till ordentligt och bli pigg vissa gånger. Så måste pass på att sova när han gör det ❤️