Vardagen flyter på


Titta vilka sötnosar, Liam och hans bästis Leo här om dagen ♥
 
Vardagen flyter på som bara den. Är trött som bara den efter två långa dagar, igår så fyllde Towe år, vilket knappt firades eftersom hon hade fest osv. Men var på badhuset med mamma, pappa och Ebbe, och Liam såklart då. De var jätte mysigt och vi hade himla kul, men var helt slut och så efter det. Och sen käkade vi Pizza hut så man var illamående tills man vaknade. Var hemma vid typ halv 10, somnade och sen vaknade Liam på natten och var vaken 1 1/2 - 2 timmar inatt och har ej sovit på dagen, men de gör mig inget alls. Tror även han väckte mig si sådär 4-5 gånger, men jag är van. De händer ändå typ varje natt. Får se hur denna natt blir, man vet aldrig med min lilla skrutt. 
 
Sen idag så har vi haft kalas så har städat och donat och käkat en massa fika. Och nu precis en så sjukt god lasagne med halloumi i! Kärlek på den!! 
 
Imorgon vankas kalas nr 2 för min syster som nu är 18 år! Så ska mentalt förbereda mig för det. Dvs ska sova lite och sen lite till. Och umgås med min moster, kusin och ingifta morbror från Norge som är på besök!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?