Studerar den lediga dagen


Visst blev det fint igår när jag gjorde våfflor? Hahah!  Klockan 7 på morgonen, vaken en timma men as trött och en klänning bebis och kom åt turbon, hahah!
 
Jobbat tor-fre, 15-22 och 16-22 och det har gått väldigt bra. Eller ja, igår gick det bra, i torsdags stressade jag som bara den pgr av en döende telefon, så hade jätte svårt att komma ner i varv när jag kom till mor och far, men igår gick de toppen och idag fick jag sovmorgon till 9!! Very happy. 
 
Har pluggat en massa idag, fått in en uppgift så nu har jag 2 uppgifter kvar bara som ska göras i denna kurs och sen så ska jag göra provet, går för tillfället medicin 2. Himla rolig kurs det och jag tycker de är lite halv tråkigt att den snart är slut. Men eftersom jag blev klar precis så ska jag försöka slappa lite. Var hemma för ett tag sen (är fortfarande i Irsta då jag jobbar 16-22 imorgon) och duschade, fixade lite och bara andades och njöt av lugnet. Tills att Liam fick flipp och skrek, men han somna i bilen tillbaka så de var väl därför.
 
Ska snart iväg på kalas sen så blir det att ta de lugnt resten av kvällen och samla energi till söndagens arbetspass. Har kommit fram till att jag endast vill jobba 2 dagar i veckan för att inte spendera all tid stressad utan njuta av mammaledigheten och att få vara med Liam.
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?