Friyay


Bild från igår, jobbade då och de var så himla härligt! Inte bara bra kunder utan de kändes allmänt bra att jobba bara! Även om bötern var ett jäkla bakslag börjar jag komma över det nu, överlever faktiskt och har lärt mig en jäkla läxa! Sen igår när jag kom till mor och far efter jobbet behövde Liam en ny blöja och vaknade så vi satt en timma och mös framför tvn innan vi båda somnade, de slår allt.
 
Idag tog vi bussen hem vid 9, ut med hundar och sen har vi mest slappat. Stack och raidade (spelar forfarande pokemon go haha) så fick en legendary Raiku, med IV 91,1 och en wonder, rätt nice faktiskt. Badade faktiskt också tidigare, dock inget avslappande då Liam också ville bada, så han klättra, hoppa och blåste bubblor, vilket är lika underbart att se varje gång, min fina kille. Min fina kille som dessutom väger 7190g och måste få smör i sin mat för att hans kurva dippar ner, jävla skit det där... Men han är inte så stor i maten, han gillar att äta men vill inte äta så mycket per gång. Han äter frukost, lunch och middag, sen även mellis ibland (klämmis/smörgås) och sen ammar vi och han får välling minst en gång per dag. Erbjuder alltid tutte om han beter sig hungrig, sen äter han även på natten så förstår inte hur han inte kan gå upp mer. Förutom att han är VÄLDIGT aktiv och rör sig i princip hela tiden. Så de är väl därför. Så nu har jag fått ordinationer att ha i en klick smör i maten, men klagar inte för de är bara gott. Liam äter 75% av alla måltider av min mat och någon gång i veckan/gånger beroende på vad man äter så får han en barnmatsburk. Men men, vi ska tillbaka 7:e december så jag hoppas att han gått upp mer då, ska försöka erbjuda typ avocado och sånt till mellis. Måste bara komma på vad man kan ha till.
 
Liam somnade för en timma sen så ska gå och lägga mig jag med, har jordens huvudvärk och imorgon halv 9 kommer Psalma och Lilo, jag och Niclas ska passa dom i helgen. Ska bli super mysigt. Däremot så ska Jag iväg till Västerås på söndag för en provfotografering inför bröllop nästa lördag (WHOOPWHOOP) och så får vi se vad som händer, vet att långpromenader är planerat men utöver det! 
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?