En helt vanlig onsdag


Såhär ser det ut hemma numera, hundleksaker överallt! Visserligen är Buffy en höjdare på att sprida ut sina leksaker men Liam var mycket värre, hahahah! Detta var bara ca 15 minuter sen, nu har Liam somnat så jag ska väl ta och plocka undan. Men har börjat kolla på Stranger Things så svårt att flytta sig från det nu när jag faktiskt kan kolla utan att Liam virrar runt.
 
Förutom det så är det onsdag, och jag är ledig. De är så jävla skönt att vara ledig, och så ska de inte kännas egentligen men efter bötern så känner jag mig rätt så nere när det kommer till jobb. Så missförstå mig rätt, jag tycker om mitt jobb och de är skönt att jobba igen även om jag gärna varit mammaledig ett år, men saker som detta, som gör att helt plötsligt ryker pengar som man kämpat för och så, då känner man sig inte jätte taggad. Men kommer att ändras så fort jag väl kommer till jobbet, och därför ska jag passa på att slappa rejält.
 
Imorgon förutom jobb så kommer bvc, det är hembesök. Prat om säkerhet osv, sen kolla vad han väger, vilket jag typ kollat och då stod vågen på 7 kg. Så vi får se om de stämmer eller inte. Och att bvc kommer betyder lite små fix hemma, de är faktiskt rent utöver bilden då, och de var de Liam gjorde nyss. Sen ska jag dra en veva med dammsugaren. Ska också göra rent i kylen, inte för att bvc kommer utan för att den behöver göras rent, haha. Så det är planen för idag, så ska väl försöka komma igång nu när Liam ändå sover. Men ja, stranger things är bra som fan! Annars får Liam bara åla efter mig, ha!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?