Extremt effektiv idag


(null)
Hade tänkt visat en bild på Liam’s nya spjälsäng men blogg.se appen vill inte infoga bild från telefonen. Så blir en bild från när Liam var ynka 2 månader gammal. 

Today is monday. Vaknade upp vid 8 efter en lång natt, otroligt glad över att min kära son gav mig sovmorgon. Vi vaknade i Irsta efter en helg med födelsedagsfirande. Åkte hem strax innan 9 och tog en promenad med Amanda, vi handlade lite och sen hämta Liam’s nya säng (den blev as bra!) som jag hitta för ynka 200kr. Bumpade upp den på vagnen hela 3 våningar sen så gick vi och hämta hennes son på dagis och sen tvättade vi. Resterande dag/kväll spenderades med att tvätta sängkläder och handdukar, städa hela lägenheten, dammsuga, laga mat, hänga tvätt och bädda rent min och Liam’s säng. Strax innan han somnade färgade jag håret, typ ish lila som jag kört de senaste färgningarna. Så de känns bra! Tillslut somnade Liam och jag kunde hämta sista tvätten och sen lägga mig i ett vaaarmt bad och mjuka upp kroppen igen. 

Nu ligger jag i den nybäddade sängen nybadad och ska se till att somna tätt intill Liam’s säng ❤️ imorgon vankas ärenden och sen till eftermiddagen och fram till 22 blir de jobb. 
Vardagen flyter på


Titta vilka sötnosar, Liam och hans bästis Leo här om dagen ♥
 
Vardagen flyter på som bara den. Är trött som bara den efter två långa dagar, igår så fyllde Towe år, vilket knappt firades eftersom hon hade fest osv. Men var på badhuset med mamma, pappa och Ebbe, och Liam såklart då. De var jätte mysigt och vi hade himla kul, men var helt slut och så efter det. Och sen käkade vi Pizza hut så man var illamående tills man vaknade. Var hemma vid typ halv 10, somnade och sen vaknade Liam på natten och var vaken 1 1/2 - 2 timmar inatt och har ej sovit på dagen, men de gör mig inget alls. Tror även han väckte mig si sådär 4-5 gånger, men jag är van. De händer ändå typ varje natt. Får se hur denna natt blir, man vet aldrig med min lilla skrutt. 
 
Sen idag så har vi haft kalas så har städat och donat och käkat en massa fika. Och nu precis en så sjukt god lasagne med halloumi i! Kärlek på den!! 
 
Imorgon vankas kalas nr 2 för min syster som nu är 18 år! Så ska mentalt förbereda mig för det. Dvs ska sova lite och sen lite till. Och umgås med min moster, kusin och ingifta morbror från Norge som är på besök!
Älskade badanka


Idag blev de bad i mormor och morfars diskho! Populärt delux ❤️