Så gott som klar


Sitter i sängen hemma med en unge som äter. Knappt varit hemma de senaste veckorna, suget försvann när vi fick ohyra 😖 Blä! Har njutit av sommar och sol i irsta och badat en massa, bränt mig har jag också gjort. 


Blev klar i skolan, fick C i hemsjukvård och nu har jag bara ett gymnasiearbete kvar men är helt klar med alla kurser 😍 känns så jäkla bra faktiskt 👏🏼

Imorgon är det sista föräldragruppen, sjukt tråkigt. Så jag och Amanda ska dit med våra ungar. Sen ska vi iväg på äventyr hon och jag med barnen. Har min mosters bil en vecka så ska för en gångs skull leva lite fritt. Sen på fredag ska jag förhoppningsvis träffa en saknad vän och hennes nykomling 😍

Nu ska jag fixa hemma, dammsuga sovrummet och bädda rent i sängen 🙌🏼

Kan inte riktigt hålla mig


Vet ni vad? Jag har haft de suveränt i helgen förutom att Liams snutte glömdes hos min farmor och farfar och han nu måste sova med en elefant snutte istället för sin enhörning, men inte hela världen det. Han sover för tillfället i sin vagn vilket har resulterat i att jag har fått en hel uppgift gjord i skolan, är såååå taggad att få den gjord att jag funderar på att göra prov på onsdag redan så att jag får de gjort och så snart som möjligt kan bli undersköterska :D Samtidigt vill jag inte stressa fram det, dock kommer jag inte att plugga mycket mer än vad jag gör nu och kommer göra tills på onsdag så kan egenligen lika gärna göra ett försök. Sista kursen är hemsjukvård och den är riktigt intressan och rolig, har suttit klorna i uppgift 2 men tror att jag snart ska gå och lägga mig faktiskt. Är helt slut och de känns som att jag mest ordbajsar för tillfället. Däremot är det extremt skönt att liam sover i sin vagn och jag har lite tid att dels vara själv hemma och kunna sitta och njuta av att kunna plugga i fred och vet att Liam ligger nära och bra med sin snutte i famnen.
 
Imorgon vankas det tvätt dag och plockande här hemma. Dock ska jag börja med att inte ha något alarm tidigt utan vakna när Liam tycker det är dags att ta morgon. I denna takt kommer han ha sovit sin längsta period innan jag har kommit i säng. Trotts att jag gick upp tidigt och hade en skitnatt så är jag mer taggad på att plugga än att sova, for once. Så ska väl dra på ett kol och börja med uppgiften så jag kan få komma i säng i år.
Lovey weekend


Igår var jag i skolan och gjorde provet!! Omg vad jag pluggade i säkert 3 timmar, hahaha, och jag fick C! Så skönt då jag bara har en ynka kurs kvar. So happy!


Idag har min bror firats, hela 11 år blir han. Han fick razer saker (inte alls avis), boxningssäck och massa pool saker. Massa fika har också bjudits på, jag bakade morotskaka cupcakes och kladdkaka. Sen fanns de massa mer. Hela släkten kom så gott som, super trevligt. 

Imorgon ska jag fira min farfar som fyller år och sen slappa lite. Kollar nu på passenger och ska sen gå och lägga mig, Liam sover tungt på mitt bröst. Älskade unge ❤️