Min graviditet med Liam


Tänka sig att lillen redan är här, hur sjukt är inte det? Och så glad jag är att jag faktiskt fotade magen varje vecka från vecka 12.Så tänkte sammanställa lite hur min graviditet har varit, så jag dels kan gå tillbaka och se en av de coolaste resorna jag har gjort i mitt liv, let's begin!!
 
Dagen då allt började var den 21 Juli 2016. Hade en konstig feeling i min kropp, något som inte stämde. Och då fick jag det, de oväntade plusset på stickan!! 
 
13 September fick vi äntligen se vår lilla skatt. Det var på Mamma mia i stockholm och vi gjorde vårt kubtest. Att se den där lilla 5 cm sprattlande krabaten var livet... De var så jävla häftigt, och varken jag eller Niclas kunde förstå att vi i Mars året därpå skulle bli föräldrar.
 
4 Oktober lyckades jag boka in vårt rutinultraljud, och de bästa var att jag lyckades boka in det till Niclas födelsedag. Att vi för en andra gång skulle få se vårt barn, och veta kön, just på den blivande pappans födelsedag.
 
22/23 Oktober kände jag de första buffarna från vår lilla karatekid ♥
 
26 Oktober hade vi vårt rutinultraljud, en frisk och kry liten pojke visade stolt upp sig. Vår lilla Liam ♥
 
28 December fick jag beskedet att jag var godkänd att få gå på graviditetspenning, från början av december började jag få problem med foglossning och illamående i arbetet vilket resulterade i en halvtidssjukskrivning. Jag var överlycklig och kunde äntligen börja njuta av slutskedet på graviditeten.
 
17 Januari blev vi med vagn, en Emmaljunga Super Viking, kunde inte vara mer nöjd med utseendet, körförmågan osv. Men de återstår att se hur länge de håller ;)
 
28 Januari förevigades jag med magen av en fotograf, bästa valet jag gjort då jag själv aldrig tog några andra bilder än de jag tog varje vecka!
 
30 Januari var spjälsäng fixad (målad och klar) och uppställd hemma, bäddningen var också färdig och Liam's rum började närma sig någorlunda inflyttningsfärdigt.
 
13 Februari sydde jag babynest till Liam, sjukt roligt att göra det själv och jag är mer än nöjd med det.
 
20 Februari åkte jag upp till förlossningen på grund av att jag fått en blödning och slemproppen gått. Liam mådde super bra som vanligt och jag ville mest veta varför jag blödde. En av barnmorskorna där trodde på förlossning inom 2 veckor.
 
1 Mars blev Liam's rum klart och jag började känna mig mer och mer redo för hans ankomst (som jag förövrigt trodde skulle dröja i varje fall någon vecka längre än vad den gjorde, klagar dock inte)
 
5 Mars gick vattnet och värkarbetet startade senare på dagen. Exakt 2 veckor efter att slemproppen gick.
 
6 Mars klockan 00.19 föddes en helt perfekt och underbar liten son, vår älskade Liam Noah ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?