Tråkdag


Var hemma idag, och har pluggat något så extremt (ska få klart två kurser på en vecka) och sen städad och fixat lite hemma. Men imorgon ska jag med Niclas in till Västerås och fixa färdigt sängen samt köpa allt till babynestet så de blir klart nästa vecka.
 
Var också hos BM nu i veckan, tisdags tror jag. Allt såg bra ut, SF måttet ökat med 2 cm på två veckor så följer min kurva fint. Sen låg lillens hjärta på runt 146 och han har lagt sig med huvudet nedåt vilket jag märkt rätt tydligt då han sparkar på mina revben och lungorna. Sen så har jag gått upp ett kilo och de känns helt okej, speciellt eftersom jag ätit innan också. Ska tillbaka dit den 7/2, hoppas på att Niclas ska kunna gå från jobbet en liten stund då de vore kul om han kunde följa med just då och sen så skulle vi kunna fira med lite gott efterråt då vi firar 10 år tillsammans. Helt sjukt faktiskt. 
 
Nu ska jag lägga mig bredvid Niclas och så får vi se när sömnen kommer på besök, är helt slut så skulle inte alls vara förvånad om jag somna innan klockan 9!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?