När allt bara känns negativt


Jag har kommit till ett steg i vardagen då inget längre känns roligt pgr av smärta. Jobbet som jag en gång älskade känns bara påfrestande och svårt! Städning, tvättning och disk är från dag till dag helt omöjligt. Och jag känner hur jag själv bara blir mer negativ och nere av att saker inte fungerar, folk inte förstår och sen att jag är så otroligt känslig. Jag vet att de kommer bli så otroligt bra att gå på gravidpenningen och få vila, jag vet att de kommer bli bättre av att få hitta tillbaka till mig själv, men jag vet också att resten av månaden kommer att bli skitjobbig. Denna foglossning är inte att leka med, och jag har alltid så himla ont efter varje arbetspass, när jag sovit och när jag ens gått ut med hunden. Och de blir inte bättre, men de är värt de. 
 
Därför vill jag be om ursäkt till dom som blivit och blir lidande av mitt humör, men jag har verkligen jätte ont och de funkar inte för mig vissa dagar. Hormonerna med smärtan, ingen rolig kombo. 
 
Ville mest klaga av mig, har tyvärr klagat till fel personer och det kommer bita mig så hårt tillbaka, men jag får helt enkelt skylla mig själv där. Men ska försöka bli positiv, man får helt enkelt försöka se förbi smärtan. 
Sarah
( http://klarahs.blogg.se )

aa kan för dtå det att det är myssigt =)

aj da vad jobbigt att du känner så :/

hoppas det blir bäter =/ kram

Sarah
( http://klarahs.blogg.se )

men du ville ha barn .. det villjag oxå ha det är ju under bart ed barn =)

Sarah
( http://klarahs.blogg.se )

ok jag för står jag vill oxå ha barn men vill vänta mit liv är inte ånart om man säger så

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?