Amning, vagn och massa annat


Idag var jag och sambon på amningskurs i Västerås, gick bra och var nyttig information samtidigt som de gjorde mig lite obekväm med amningen som jag redan har problem med att tänka på. Men hoppas på att de blir bättre efter nästa gång. Tror Niclas fick mer förståelse också vilket är jätte bra. 
 
Sen har vi även hittat en potentiell vagn som vi ska kolla på i helgen ev. En Emmaljunga superviking med nitro delar! Får märka om den passar mig och Niclas eller inte, har fått ett väldigt bra pris på den så de lockar massvis. Så kanske kommer hem med en vagn i helgen, vilket inte skulle vara fy skam, samtidigt vill jag inte köpa första bästa. Samt att jag vill hitta en annan sittdel till den, då jag vill ha en super viking där också! Men sånt är värt att leta efter sen.
 
Nu ska jag ta och börja förbereda inför sängen, imorgon händer egentligen inget speciellt men orkar inte somna sent och gå upp på eftermiddagen. Finns väl säkert något man kan pyssla med här hemma som är roligare att fixa med när de är ljust ute :)
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?