Sista yogatillfället


So sad... Idag var de sista yogan... Något som berikat min vardag en dag i veckan de senaste 6 veckorna... Och nu är de helt plötsligt slut :( Kan dock rekommendera Ylva-Li till alla västeråsare, vilken klippa! Kan säga att de känns i kroppen idag, men var så sjukt pigg när jag kom hem. Typ död när jag åkte till yogan och sen överflöd av energi när jag kom hem, så ställde mig och lagade veggosås med pasta till mig och Niclas och nu är jag död igen för att jag har matkoma :D
 
Imorgon så åker jag till Norge! Känns som att de var allt för längesen jag var där, och de ska bli riktigt roligt. Blir jag, mamma, pappa och min lillebror samt deras två hundar. Så Niclas är hemma och håller stämningen samt passar våra pälsbeklädda älsklingar. Inte varit i Norge sen jag plussade tror jag, och jag är van med att vara där ca 5 gånger per år, så de ska bli super roligt. Dock kan det resultera i att magbilderna blir försenade, tror inte datorn följer med.
 
Men då kanske bloggen blir lidandes också, vet ej hur mycket jag kommer kunna uppdatera... Har inget 4G där och vet inte hur bra internet de är i min mosters nya hus. Men de märker man ju, och så kanske jag har de alldeles för bra för att hoppa in och skriva något ;) Om så är fallet, trevlig helg på er!
Sandra
( http://moaochsandra.blogg.se )

Vad skoj att åka till Norge, brukar du göra något speciellt när du är där?

Kram

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?