Nattligt besök på förlossningen


Haaaaallå! Kom hem från Norge igår eftermiddag, haft de super trevligt där och min mosters hus var helt gudomligt! Men igår kväll så åkte jag på en blödning och ringde förlossningen för att rådfråga då jag haft en väldigt snäll graviditet, inga problem på det sättet alls. Så var tvungen att åka in på kontroll då dom ville ta reda på varför jag blödde, och de visade sig att de med största sannolikhet är slemproppen som har gått och de är en teckenblödning. Och det kan vara ett tecken på att förlossningen kommer att komma igång inom en snar framtid, så de enda jag har gjort idag förutom att sova eftersom man kom hem rätt sent, är att tvätta bebiskläder! Fick sjuk panik igår kväll då jag insett att jag har inga tvättade bebiskläder, ingen färdig packad skötväska och inte en bäddad säng till lillen även om han ska sova med mig och Niclas/i sitt babynest. 
 
Vilket fall så gick de bra på förlossningen igår, blev uppkopplad med CTG och hans hjärta låg på 140-148 under tiden han var lugn, var uppe i 170 några få gånger då han fick för sig att ha sparkfest (en anledning till att jag egentligen inte ville upp, han var aktiv och sig själv). Min puls var stabil meeeen jag har tydligen väldigt många sammandragningar att till och med hon som undersökte mig blev lite chockad. Lillen är fixerad också!!! Så nu är de bara att se till att allt blir redo ifall att han får för sig att komma ut. Den ena där trodde inom två veckor (panik) och den andra trodde att de kunde vara mellan en vecka och 6 veckor! Han är beräknad om 4. Får helt enkelt bara vänta och se och sen bara se till att vara redo tills han väl ploppar ut. Jag som hade tänkt fixa att vecka 38, haha. Well, ska hänga ett gäng bebiskläder nu och sen bara vila, vila, vila! 
snekysnake.blogg.se
( http://snekysnake.blogg.se/ )

Omg! :o Och jag känner mig redan stressad fast bebis inte är fixerad! Lycka till♡

Svar: Kom som en chock!! Helt plötsligt gick slemproppen liksom och han är redo att börja ta sig ut!! Får se vad min barnmorska säger imorgon på rutinbesöket :)
Amanda

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?