En överdriven trötthet


 
Huvudet är snorfyllt, ryggen värker och jag är slutkörd. Detta endast på kvällen som tur är och jag är halvt levande på dagen! Gjorde helt rätt i att sjukanmäla mig idag, för jag är så extremt slut som människa. Dessutom är Liam fortfarande febrig med hosta och extremt mammig. Så lika bra att vi två får kurera oss. Enligt schema ska jag jobba på torsdag och jag hoppas på att jag kan det också, så länge jag inte mår såhär ska det nog gå bra! 
 
Annars har vi åkt lite pulka idag, bilden är från imorse efter frukost. Buffy tyckte inte det var jätte kul att dra Liam, endast kul om hon fick springa och eftersom jag är sjuk fick hon inte det. Sen följde vi med och hämta Amanda's Liam och då fick han åka pulka igen, fast inte lika kul denna gång då han fick stå stilla för länge och vart hungrig. Men men, på't igen imorgon. Skönt med frisk luft, och jag älskar snön så de är bara en bonus.
 
Nu på kvällskvisten har jag precis lyckats söva Liam och lämnat in sista uppgiften i Räddningsmedicin, nästa onsdag är det prov så nu är det dags att börja plugga för fulla muggar. Har fått C på uppgifterna hittills så hoppas på ett liknande slutbetyg i kurserna. Nu däremot ska jag ut med hunden och sen antingen sätta på Once upon a time eller en film, inte riktigt bestämt mig än!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?