Dagens arbete


Idag har pastafotografering stått på schemat, fotograferade det för några veckor sen också fast i förpackning, idag blev det utanför förpackning vilket var mycket roligare men också svårare! Sen var de trevligt att få använda sig av dels glasburken (blev en favorit då man kan ösa på med pasta och fortfarande se den) och sen att jag hade lite tomater och vitlök. De enda som saknades var basilika men det ska jag se till att ha med nästa gång! Förutom de har jag jobbat mån-tis på Q-ra, 16-22 båda dagarna, med lite övertid dock. Och avslutade med ett trevligt samtal med chefen om hur önskad jag är där, de är så jäkla underbart att få höra det eftersom man sliter något så otroligt för att göra sitt bästa! Så de har blivit jobb 3 dagar denna vecka, och nu är jag ledig!! Förutom prov på fredag i räddningsmedicin, och då ska jag även träffa min saknade vän Monica, vi ska köra sista minuten shopping, haha! 
 
Imorgon är det torsdag redan, jag ska ner på samhället med Amanda och kolla runt lite där. Sen till Irsta då jag har prov tidigt på fredag och vill inte behöva åka innan 7 från Hallsta. Sen så är de ju jul i helgen, och jag längtar något så kopiöst till det :D
 
Men nu ska jag slänga på once upon a time, Liam sover sen ett tag tillbaka men de är för mycket liv i lägenheten bredvid och över mig för att jag ska kunna sova! 
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?