So tired


Älskade barn ♥
 
Jag är en trött människa idag. Liam har sovit sååå dåligt. Han har blivit förkyld, så han vaknar upp i panik skrik och slutar inte skrika innan jag lyckats väcka gonom. Min fina lilla älskling. Just nu däremot så ligger han och kollar på babblarna medan jag sitter vid macen. Min hjärna och mina armar måste andas lite efter den jobbiga natten. Som tur är ska vi till läkaren idag, så ska prata med honom då om det. Fast vi ska dit pgr av att han har förhöjd kroppstemperatur väldigt ofta, och är påverkad när han har det = alvedon trotts ingen feber. De om något är inte normalt. Så får se vad han har att säga, och eftersom att Liam har haft 36,5-37,1 inatt så kommer han förmodligen kunna vaccineras, vilket betyder att han kommer få betydligt mycket mer feber och kommer bli ännu gnälligare. Aja, de är bara en kort period och Liam måste vaccineras. Han är snart 6 månader!! Tror dessutom han har en tand på g, har trott de länge bara för febern och otroligt gnällig och bitig, men tycker jag börjar känna något hårt och vasst nu. Svårt som bara den att kolla då skitungen bara vill tugga på mitt finger eller sträcka ut tungan, haha älskade unge! Han är dessutom super nöjd just nu då han leker med en stor bobo han fick av sin pappa, den var en stor hit!!
 
Den 16:e Oktober sen så börjar jag skolan igen, hahaha! Tog lång tid va? ;) Nej, men vill gå akutsjukvård som jag skulle ha gått om de inte vore för att jag blev gravid och man inte får praktisera på akuten när man är det, vilket gjorde att jag valde en annan inriktning. Så kommer att gå 3/4 kurser då, och sen efter den 12/3 när Liam skolats in på förskola så kommer jag att gå 5 veckor praktik! De ska bli väldigt spännande.
 
Men nu väntar Amanda på mig, vi ska gå och lämna hennes ena son, sen ska den andra till BVC och efter det kollar vi in öppna förskolan här i Hallsta. Avslutar sen med att jag och Niclas går tillsammans till BVC för den eventuella vaccineringen!!
 
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?