Läkarbesök och vaccinering


Stackars bobo! Vi var ju på läkarbesök idag, och allt såg bra ut men vi ska till barnkliniken för att ta prover och verkligen se så allt är bra, de är ju inte okej att han måste ha alvedon för att sova. Gav honom en idag när han var som grinigast, däckade efter 15 minuter och sov 2 timmar! Älsklingen! Sen fick han vaccin, dom högg honom i båda benen, som tur är höll hans pappa honom och jag kunde hålla honom i handen, min fina lilla kille! Han blev bara ledsen en liten stund, sen gick det över och nu är han mest bitter. Ligger i babygymmet och försöker äta upp allt, han fick tag i ena "stolpen" och är as arg, haha. Gullunge. Väntar på Niclas som är ute med Buffy sen blir det mat, har dock inte bestämt vad än och sen avslutas det med blåbärspaj!
 
So tired


Älskade barn ♥
 
Jag är en trött människa idag. Liam har sovit sååå dåligt. Han har blivit förkyld, så han vaknar upp i panik skrik och slutar inte skrika innan jag lyckats väcka gonom. Min fina lilla älskling. Just nu däremot så ligger han och kollar på babblarna medan jag sitter vid macen. Min hjärna och mina armar måste andas lite efter den jobbiga natten. Som tur är ska vi till läkaren idag, så ska prata med honom då om det. Fast vi ska dit pgr av att han har förhöjd kroppstemperatur väldigt ofta, och är påverkad när han har det = alvedon trotts ingen feber. De om något är inte normalt. Så får se vad han har att säga, och eftersom att Liam har haft 36,5-37,1 inatt så kommer han förmodligen kunna vaccineras, vilket betyder att han kommer få betydligt mycket mer feber och kommer bli ännu gnälligare. Aja, de är bara en kort period och Liam måste vaccineras. Han är snart 6 månader!! Tror dessutom han har en tand på g, har trott de länge bara för febern och otroligt gnällig och bitig, men tycker jag börjar känna något hårt och vasst nu. Svårt som bara den att kolla då skitungen bara vill tugga på mitt finger eller sträcka ut tungan, haha älskade unge! Han är dessutom super nöjd just nu då han leker med en stor bobo han fick av sin pappa, den var en stor hit!!
 
Den 16:e Oktober sen så börjar jag skolan igen, hahaha! Tog lång tid va? ;) Nej, men vill gå akutsjukvård som jag skulle ha gått om de inte vore för att jag blev gravid och man inte får praktisera på akuten när man är det, vilket gjorde att jag valde en annan inriktning. Så kommer att gå 3/4 kurser då, och sen efter den 12/3 när Liam skolats in på förskola så kommer jag att gå 5 veckor praktik! De ska bli väldigt spännande.
 
Men nu väntar Amanda på mig, vi ska gå och lämna hennes ena son, sen ska den andra till BVC och efter det kollar vi in öppna förskolan här i Hallsta. Avslutar sen med att jag och Niclas går tillsammans till BVC för den eventuella vaccineringen!!
 
I'm 24


I'm 24 years now!! Fyllde år igår, bästa födelsedagen, speciellt eftersom jag blev väckt av Liam som vanligt 💕 städade halva dagens samt liten promenad ned Amanda. Sen kom massa släkt och så hem till mig och Niclas, vilket var super roligt. Speciellt när vi gjort om lite, känna toppen. 


Fick en massa super fina saker. Blommor, lite godis, pengar osv. Men bäst av allt var bär pappa gick och hämta jätte badbaljan. Såååå jag har saknat att bada 😍😍 har redan hunnit bada 2 gånger 🙊 

Idag så spenderade jag pengarna jag fick på en soffa 😍 vi hatade den vi hade innan så de fick bli en ny 😍 suttit i säkert 2 timmar, och med en bebis i famnen som somnade för ett tag sen, och i förra soffan hade nederdelen av kroppen somnat. Men sitter fortfarande skönt i denna 😍 nu ska jag vänta på att teen wolf är slut och sen sova!