Feeling great


Sitter hemma i lägenheten och har hitills tvättat tre maskiner tvätt, bara ca 20 maskiner kvar innan all tvätt är tvättad, suck och stånk. Samtidigt är det väldigt skönt att vara hemma. Kom hem vid 9 ungefär, sov inte hemma inatt då jag inte har täcken, kuddar eller sängkläder här och orkade inte dampa med det igår. Väckte Niclas och vi käkade frukost och pysslade lite här hemma. Nu har han dock stulit ungen och gått och lagt sig, de resulterade dock i en promenad med världens finaste hund som fyllde 9 år igår ♥♥♥ Och sen fick jag handla lite, var helt tomt här hemma efter att ha varit borta en vecka.
 
Imorgon har jag min första fotografering på ca ett halvår om inte mer!! Jag som har sagt att jag inte ska fota något utan njuta av att vara ledig och vara med min bebis, men neeeej! Hahaha! Som vanligt där. Nu ska jag föra över massa bilder från min nykrossade telefon till datorn så att dom inte försvinner för alltid. Sen ska jag dra en veva med dammsugaren.
 
Massa grattis också till min fina vän Bea som äntligen fått sin son Ricki ♥
Imorgon får vi komma hem igen


Haft mysig hos mor och far i några dagar men ska bli skönt att få komma hem igen och sova i sin egna säng, komma tillbaka till djuren och bara kunna göra precis som man vill. Kommer dock sakna uppmärksamheten Liam får och sen friheten att kunna göra saker för att folk alltid är peppde att hålla honom. 


Annars idag har jag städat lite, varit på nya eko här i Västerås, fått lägenheten sanerad och myst med min son. En bra dag dvs. Nu ligger han och äter och vi ska alldeles strax sova. Ville mest skriva och visa att vi lever 😇

Gömmer mig i Irsta


Vi har åkt på ohyra... ja ni läste rätt. Pälsängrar för att vara exakt och det är de vidrigaste jag varit med om. Larver och skalbaggar som bor i ens kläder. ALLA textiler är i svarta sopsäckar och tvättas just nu i irsta. Både hos mina och Niclas föräldrar. Och vi har sovit hos Niclas pappa igår natt och de blir minst till måndag. Ringde hallstahem igår och de ska saneras, och någon skulle ringa. Men inget har jag hört. Så kommer vara på dom som bara den på måndag. Imorgon ska lägenheten storstädas, verkligen storstädas. Kommer få låna en ångmopp som kommer eliminera äggen som kan finnas i sånt som inte kan tvättas, typ soffan och sängen. Detta är verkligen hemskt, speciellt med en liten bebis. Även om de inte är skadligt är de något så extremt vidrigt och jag mår så himla dåligt över detta. Och hur blir man med denna ohyra? Jo de räcker att en flyger in genom fönstret 😭 Aja, nu har jag gråtit av mig. Nu ska jag ta och ge min älskade son lite mat och sen ska vi och Niclas sova ❤️