Jag är rätt så jäkla lycklig


Vet ni vad? Idag är en bra dag, en otroligt bra dag. Verkligen en så bra dag att jag sprudlar av lycka och inte ens är bitter över att fått sova typ 5 timmar tack vare skrikande grannar, och vet ni varför jag är så lycklig?? Jag har fått tillbaka mitt långtidsvikariat på LSS personlig assistans!!!! Jag är såååå glad!

Sista lediga dagen


Idag har jag njutit, av min sista lediga dag innan lördag. Har mått så himla dåligt dom andra dagarna och nu bara helt toppen, så underbart. Njutit extra eftersom jag har en delad tur imorgon.
 
Dagen har däremot spenderats på att småstäda i lägenheten och käka spicy hot. Helt perfekt dvs, och snart ska jag hoppa in i duschen och försöka bli av med lite grönt i håret, blir nog bra det. Sen ska jag lägga mig i min nybäddade säng, haleluja moment alltså. Böjar 7 imorgon bitti, så de är lika bra att lägga sig snart, kommer hur som haver att vara rätt så död imorgon. Sen kommer jag vilket fall att däcka mellan passen och få den vanliga känslan då de känns som att man bara jobbar, sover och äter. Men inte idag, för idag då njuter jag bara!
Nu är jag av med etiken


Åååh, på såå bra humör just nu trotts att jag är näst intill död! Är äntligen klar med etik kursen och kan gå vidare till psykiatri 1! Så himla skönt det. Sen har jag varit ledig idag, dock varit vaken sen 7 imorse så jag är påväg att somna sittandes, som vanligt då. Och har haft en så chill vecka istället för helvetesveckan som jag skulle ha, ledig imorgon med! Behövs det, speciellt efter huggkänsla i svanken, måste vila upp mig ordentligt.
 
Idag har jag annars gått på erikslund, köpte en färgbomb och sen olja till håret och sen lite smått inne på Ikea, skönt att skämma bort sig lite. Köpte också en hallmatta på Bauhaus, super nice. Blev starbucks fika med en kär vän som jag sen åkte hem till en stund, efter det så åkte jag hem och köpte med mat, och efter maten fick jag ett städfnatt så snart är lägenheten helt ren och fin. Blir att göra det sista imorgon hade jag tänkt. Men nu ska jag ta och sova lite, som nämt innan, är så gott som död.