So in love


Dessa två damp ner i brevlådan idag, kärlek är bara förnamnet! Slytherin halsbandet är helt perfekt, looooove it! Och time turnern i blått, per-fect! Beställt dessa på aliexpress, snacka om att dom levererar till bra priser :D
9 timmar framför teen wolf


Idag är jag trött, och de märks. Har inte orkat annat än att sitta i soffan och kolla på teen wolf, kan säga att jag inte rört på mig många gånger! Började kolla runt halv 12 och blev precis klar, orkar inte kolla mer nu då jag håller på och somna. Huvudvärk från helvetet har man också. Teen wolf är seriöst en av de grymmaste serierna jag sett, helt betruttad! Love it! Imorgon ska jag däremot jobba 7.30-13.45, får väl se om de blir nå tw efter det. Innan hinner jag verkligen inte! Haha. Men ska lägga mig i sängen nu och surfa på telen så somnar jag väl när jag somnar, ska ändå upp tidigt imorgon så om jag somnar tidigt gör mig inget alls.
 
Jim


Nikon D800e - 50 f/1,4
 
Alltid lika roligt att fota denna goa lilla grabb, han är min just nu enda första året bebis (en kille som jag fotat sen han var ynka 4-8 dagar gammal) och han är så otroligt go han. Sist fick han låna lite utrustning av mig, de tycktes mycket om ;) Tror han kan ha en kariär som fotograf framför sig, hihi!