Idag mår jag bra


Idag är en bra dag, idag är jag otroligt lycklig. Tror de blir svårt att bryta ner mig idag faktiskt, har inte känt mig såhär lyckligt på länge. Lyckan bara sprudlar i hela kroppen!!
 
idag då? Ska till jobbet om en timma för personalmöte och sen till VC för att få något mot min RLS (restless legs syndrome) så jag kan sova någon gång, och sen efter det kommer min kära svärmor på besök och det ska bli himla trevligt. Det är i varje fall planen för idag, imorgon blir det jobb tror jag, får se på personalmötet hur det blev och resten av veckan har jag inget planerat än, förhoppningsvis blir det jobb. Men ja, så är läget nu i varje fall! Hoppas ni mår lika bra som mig! Baiii!
Man märker att man börjar bli sliten


Hej och hå, gammal bild men saknar den där pånin så de gör ont ♥
 
Tjenare, sitter nu och väntar på att röra mig till min sista brukare för dagen. Jag är så gott som död efter att ha jobbat en hel vecka och dessutom delad tur idag så har jobbat sen 7.30 och fick dessutom jobba över, så under de 2 timmarna jag hade imellan hann jag laga mat och ta en 45 min powernap. Imorgon går jag in på dag 8 av jobb på raken och får se om det hinner bli mer än så, ska i varje fall till jobbet på tisdag även om jag inte jobbar då det är personalmöte och jag missar gärna inte det då jag har lite saker att ta upp! Kan dock bli att jag måste jobba istället, men då är det så.

Annars då? Nej men totalt död fast frisk, så de känns bra att man bara går runt och är trött och inte något värre än så. Börjar 16.30 imorgon så de blir sovmorgon delux för min del om jag lyckas somna, har en otrolig RLS så har sjukt svårt att somna och sova ostört. Förhoppningsvis får jag en lösning på problemet på tisdag då jag ska till läkaren på morgonen. Whoo! Håller mina tummar. Men nu ska jag börja röra mig, allt går i slowmotion nu när man börjar bli gammal, är ju hela 23 år numera ;)
Godmorgon godmorgon


Inte riktigt men ändå, gick faktiskt upp för 2 timmar sen och har gjort massa sen dess. Sov kanske 4 sammanhängande timmar inatt, men vad gör det? Känner mig inte död i varje fall. Och de är ju alltid något. Planen idag är att hoppa in i duschen innan jobbet, börjar ju 3 så går halv 3 hemmifrån. Skönt att ha hela dagen innan man ska jobba, sen slutar jag 21, så de är inte jätte sent. Och så börjar jag 12 imorgon, om jag nu jobbar imorgon, de var inte helt 100, så får kolla på det när jag kommer till jobbet. Yeees, men jag ska väl göra lite mat och slappa innan jag måste göra vettiga saker ;) Sooo, thats the plan for today. Får väl se imorgon vad som händer, de är i varje fall löning då för de som jobbar inom vården (dvs jag) så blir att storhandla, finally!