Mitt senaste verk


Why not?


Vad heter du?
Amanda Wallkulle, sist jag kollade i varje fall. Men man vet aldrig!
 
Hur gammal är du?
För tillfället är jag 22 år gammal men fyller 23 i Augusti.
 
Hur lång är du?
Lång? Jag är ynka 158 cm kort.
 
Har du några syskon?
Gud ja, jag har 4 syskon, lillebror nr 1 på 21 år, lillasyster nr 1 på 18 år, lillasyster nr 2 på snart 17 år och mini bror på snart 10 år!
 
Favoritfärg?
Black as my soul and heart! Sen lila och blått, vilket kanske syns, och rött.
 
Favorit social media?
Tumblr and 9GAG is my life.
 
Har du gått på någon sport, isåfall vilken/vilka?
Ridning, karate, handboll, fotboll, konståkning, yaaas it's a lot!
 
Vad är din bästa och sämsta egenskap?
Jag är extremt driven och vill alltid ha något att göra, och ger alltid 100%. Men jag är ganska dum när det kommer till att bli utnyttjad och ser det inte riktigt.
 
Favoritbloggare?
Läser bara Malins blogg så antar att de är den.
 
Vad längtar du efter just nu?
Jag längtar tills att klockan blir tillräckligt mycket för att man ska kunna sova, längtar till Norge, bröllopssäsongen och en skön sommar med massa härligt jobb!
Kan inte sova


Inatt är det en sån natt... En sån som inte händer så jätte ofta men är lika ovälkommen varje gång. Jag kan inte sova över huvudtaget sen en timma tillbaka, känner mig helt slut, utmattad, ja allt. Men kan verkligen inte sova... Trotts jobb igår 14-22.30 som gjorde mig död rent ut sagt då jag känt mig lite krasslig. Som tur är så är jag ledig imorgon, så de är egentligen ingen stress om jag ligger uppe lite nu under natten, men skulle ju vara hemskt trevligt att få sova i varje fall lite. Men neeej, varför skulle jag få göra det? Speciellt när de händer roliga saker idag.. Aja, de är som de är, ska slänga på lite sims och använda den kreativiteten jag har halv 4 på morgonen och hoppas att de total knockar mig, skulle vara hemskt trevligt det!