More from sims


Huset är något jag alltid pillar och ändrar på, men just nu ser det ut såhär. Tydligen fick jag inte någon bild på hela källaren, men det är bio, arbetsrum och meditationsrum i källaren också. Detta hus har jag byggt 100% själv for once, väldigt förvånad över det! Haha. Men är super nöjd förutom lite småsaker som ska ändras, men det kommer när det kommer! Ville i varje fall visa vad jag hållt på med nu under tiden jag varit sjuk ;)
Malin Thorell - hobbyfotograf
( http://malinthorell.blogg.se )

Ballt hus!

svar: Tack du :*

Åh fan, välkommen till klubben, fast jag har lite värre än du eftersom jag behöver linser/glasögon 24/7 (när jag inte sover förstås) :p Aha, äre så illa att du måste ha dom hela tiden? Trodde du bara behövde ha dom ibland. Åh, najs med fina brillor, ska också skaffa nya snart, har haft mina superlänge och vill knappt gå ut med dom på, dom är så fula nu tycker jag efter flera år :p

Malin Thorell - hobbyfotograf
( http://malinthorell.blogg.se )

svar: Kan tänka mig det!

Jag har brytningsfel på ena ögat tror jag det va och ser dåligt på långt håll. Inte konstigt att optikern vill att du har på dig brillor hela tiden, därför måste jag ha glasögon eller linser hela tiden när jag inte sover då förstås, jag ser knappt utan och jag kan få huvudvärk om jag är utan brillor/linser i flera minuter.

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?