Månförmörkelse & blodmåne


Nikon D800E - Nikkor 55-200
 
Jag har haft väldigt roligt inatt! Gick upp vid 3 tiden och satte mig på balkongen med en varm chocklad i handen och kameran i den andra. Fotade de två första bilderna då. Sen så blev det molnigt och Tuva skrev till mig hur fin månen var och jag såg INGET! Jag var så jäkla bitter. Så tog en roadtrip med Buffy så att jag skulle se den, och de fick jag tillslut göra. Är sååå nöjd med bilderna och glad att jag fick se detta häftiga fenomen! Riktigt coolt faktiskt. Nu vankas det sängen igen, är egentligen inte så jätte trött. Men kommer bli det, och om jag inte lägger mig nu kommer jag sova bort hela dagen, så godnatt igen. 
Saknat den lilla pållenÅååh, älskade Radja, så jag saknat honom. Det var så otroligt jobbigt att vara utan honom under den tiden jag haft lunginflammation, men nu så fick jag äntligen åka till honom. Jag och Tuva tog en lååång tur på några mil, och det var helt underbart. Och jag dog när jag gick in i hagen, sparkade på en svamp och fick svampslem över hela skon, och när jag stod och försökte få bort det så kom bebisen och buffrade på mig. Älskar att han kommer fram till mig, hade sån panik när jag träffade honom att jag var nära till tårar, de har verkligen varit super jobbigt att vara ifrån honom. Han är min soulmate ♥
 
Idag är de nå speciellt med månen, så alarmet står på 3 inatt, håll tummar på att ni får lite häftiga bilder imorgon!
More from sims


Huset är något jag alltid pillar och ändrar på, men just nu ser det ut såhär. Tydligen fick jag inte någon bild på hela källaren, men det är bio, arbetsrum och meditationsrum i källaren också. Detta hus har jag byggt 100% själv for once, väldigt förvånad över det! Haha. Men är super nöjd förutom lite småsaker som ska ändras, men det kommer när det kommer! Ville i varje fall visa vad jag hållt på med nu under tiden jag varit sjuk ;)