5 dagar?


Känns snarare som att de är ett år sen jag bloggade sist än 5 dagar! Haha! Vad har hänt då? Jo jag har jobbat bland annat, sålt min gamla kamera och varit hos da påni. Har varken haft tid, ork eller lust att blogga så har låtit den stå tom bara. Men de är som det är. Nu är jag hemma på rast, slutar 22.30 idag vilket är ganska så snart ändå ,sen ska jag sova direkt när jag kommer hem med tanke på att jag börjar jobba 7.30 imorgon, kommer vara helt död... Usch. Men har ett bra pass så de är lungt, bara tråkigt med lite sömn. Efter jobbet så ska jag rensa ur datarummet, får se hur det går. Har sjukt ont i ryggen och har haft det de senaste veckorna, helt värdelöst faktiskt. Aldrig haft så ont i ryggen som jag har nu, men jag överlever.
 
Första advent vart de igår också, lycklig för det var jag eftersom jag älskar julen. Så himla mysigt. Har pyntat lite här hemma och ska göra klart min ljusstake idag eller imorgon, behöver lite granris till det. Kommer chocka mig själv med att sätta upp julgranen den 22 i år tror jag, har aldrig hänt förut. Men jobbar delad tur den 23:e så kommer sova den tiden som jag har rast, mer orkar man inte. Men de är som det är, inte alltid lätt att jobba inom vården men de är seriöst de bästa jobbet jag haft! Nu ska jag ut med hunden, så underbart att ha henne hemma!
Julkortsfotografering


Nikon D800e - 50 f/1,4
Förstaåret barnet Jim!
En månad kvar till jul = min systers b-day


Idag är det en månad kvar till jul, och idag fyller min syster Towe hela 16 år!!! Hur kan det vara möjligt?? Hon var ju nyss 10! Så har spenderat hela dagen i Irsta, åkte direkt efter 2 fotograferingar som jag hade i Västerås, städade iordning och tände en massa ljus. Var faktiskt super mysigt, sen kom min bror Ebbe hem, och åååh så jag saknat den lilla skrutten. Slutade med att han och jag satt och pratade och kollade på draktränaren 2, jätte härligt det. Sen blev det mat när mor och far kom hem, spagge och köttfärssås (utan kött för min del dock) och mums så gott det var. Släppte av min andra syster och hennes kompis på stan innan jag tog och åkte hem till lilla Hallsta igen. Sen jag kom hem har jag fått stå ut med en klängig katt som antingen ska vara på mig eller så långt ifrån mig som möjligt, sen har jag även vikt tvätt, tvättat, sorterat tvätt och diskat och ska nu ta och sätta mig och sy ett par trasiga jeans. Sen så ska jag faktiskt bege mig mot sängen, planen imorgon är att städa och börja flytta upp saker i förrådet samt ringa lite samtal. Ska även se till att börja planera inför en resa jag ska göra till norge mellan 9-11 december (om jag kommer ihåg rätt) då jag ska på fotojobb där. Men det kommer att lösa sig, nu ska jag sy, skriver väl kanske lite imorgon om jag hinner, man vet aldrig hur fullt upp jag har det!