My 2014


JANUARI
Januari 2014, började året med att springa, kom in i det och älskade det. Helt amazing. Fick en studio i julklapp som jag testade på mina hundar, och fick en sååå söt bild på Wille ♥ Fick en SB-700 blixt från Niclas i julklapp (lite sen men så kan det vara) och fotograferade Josefine på hennes medryttarhäst Mambo. Blev även godkänd för F-skatt.
 
FEBRUARI
Fotade ganska mycket porträtt denna månad, både vanliga och bebis porträtt. Helt underbart och jag var så nöjd. Fick för mig att färga ombre och åkte till Norge för att åka slalom med min familj och sambo.
 
MARS
Träffade en gammal klasskamrat och fotade hennes mopsar, vilket var massvis! Haha! Sen åkte jag på arbetsintervju i Örebro och passade på att träffa Malin. Lyckades nudda mina tår för första gången i mitt liv och sen fotade jag söta Malva. Fick sommarjobb på Abb och sen så åkte jag ner på bilmässa i ABB arena med min pappa och farfar. Kämpade med min Datorspelsproduktions kurs extremt mycket, vilket lönade sig.
 
APRIL
Utforskade alla blommor med mitt macro objektiv, åkte på begravning för att ta lite bilder åt min farmor, åkte upp till Norge och fotade bröllop. Fick foto jobb på Skultuna brukshotell där jag fotograferade några rum åt dom. Hade grillkväll med Matilda och Josefine. Åkte till Örebro för en tenta och träffade Malin igen. Buffy fyllde 6 år och så gick jag på Divergent med mina systrar.
 
MAJ
Fick se och fota en agilitytävling. Fick jobb på Fovea som skolfotograf och åkte 2 dagar till Stockholm för utbildning där jag träffade en jätte fin person som fortfarande är en nära vän. Fotograferade ryttare + häst i de underbart vackra vädret. Åkte till Size in the Park med Matilda, Josefine och min syster. Min bror Ebbe blev 8 år, jag sprang vårruset med min mamma, fotade studentporträtt på min bror och pappa fyllde 40!
 
JUNI
Åkte till Malin och träffade hennes kisse, fotade studenter, var med på min brors studentflak och fotograferade. Malva fyllde 1 år och vi hade sista fotograferingen i månadsfotograferingen, Moa skulle på bal så fick fotografera henne. Hade mitt första bröllop utanför släkten, heldags (ca 14 timmar). Spenderade midsommar på västkusten med min sambo och släkt och vi såg Avenged Sevenfold i Göteborg.
 
JULI
Fotade extremt många porträtt denna månad och jobbade en massa för ABB. Fotade 2 bröllop och bara njöt av att få peppra med kameran en massa.
 
AUGUSTI
Sista dagen på ABB, åkte strax efter det till Göteborg på utbildning med Fovea för att bli skolfotograf. Gick ut som skolfotograf och fotade massvis av skolor, köpte mig en bil, fotograferade bröllop och stog i valet och kvalet om jag och Niclas skulle flytta hemifrån. 
 
SEPTEMBER
Jag och Niclas tackade ja till lägenheten och flyttade med Buffy och Kimmy till Hallstahammar. Fotade skolor på heltid och började må sämre och sämre, stressade hela tiden och sov knappt något. Niclas köpte the sims 4 åt mig och jag filmade Moa till en 5SOS tävling.
 
OKTOBER
Började lyssna på 5 Seconds of Summer när jag jobbade på min sista skola, den skolan gick åt fanders rent ut sagt och jag kände mig inte psykiskt bra. Gjorde en korrigering på min näsa, filmade Towe till en 5SOS tävling, utforskade Hallsta, fotograferade min fina vän Isabelle och hennes häst Joy. Var på en fototräff i Västerås, min sambo fyllde 24 och jag fotade självporträtt for once.
 
NOVEMBER
Hade Ludde på besök så fotograferade honom lite, blev besatt av Supernatural (inte riktigt gått över än), färgade min ombre lila, åkte till ett Viasat evenemang, fotade Matheo, fick ett sista sekunden bröllop som blev mitt sista bröllop för säsongen. Bakade lite och stressade med en kurs. Fick diagnosen deprimerad.
 
DECEMBER
Fick en 2:a på min bil, fotograferade alla mina kusiner + syskon, åkte till Norge och jobbade, färgade håret blått (blev grönt förutom ombren), satte upp julgranen i lägenheten, firade en underbar jul, fotograferade min så otroligt fina kusin Elizabeth 4 gånger under 3 veckors tid :)
 
Så, detta var mitt år. De har haft sina ups and downs, rent generellt har mitt år varit helt toppen men jag har inte alltid sett allt från den ljusa sidan, men jag hoppas på ett gladare 2015 och att mycket roligt kommer att hända under detta år!
Malin Thorell [ PINKPIERCING ]
( http://pinkpiercing.blogg.se )

Önskar att jag hade lagt upp min sammanfattning av 2014 lika fint som du.

svar: Och jag fotade fyrverkerier första gången med min kamera, och dom blev inte perfekta -.-

Elin karlsson
( http://baraaeelin.blogg.se/ )

Bilden på hunden är bara för söt! Rider du? :)

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?