Ny design till Petra


Klicka här för att komma till bloggen! :)
SC - Winter Queen


Jag, Jojjo och Aina har startat en fotochallenge, som vi kallar Saturday's Challenge, där vi varannan lördag tolkar olika teman. 
Veckans tema är "Winter Queen". Min kusin fotograferades idag till detta tema. Det var ett väldigt roligt tema och ett tema som passa perfekt denna vecka då jag är i Norge och har tillgång till modell när jag vill och göra vad som hellst in princip ;) Hehe! Så här är mitt resultat på veckans tema :D
Läkaren, Starbucks och Lindmo

Idag har jag och Bettan haft en fartfylld dag. Vi åkte till läkaren vid 10 för att se vad som kan vara fel med henne och just nu ser det ut som en kraftig förklylning, men hon kommer få svar på några prov hon gjorde på måndag. Sen stack vi ner till Starbucks, hon förtjänade att få lite gott då hon tog blodprov och sånt. Sen hem igen för att knappt hinna göra något innan vi stack till NRK för att sitta i publiken på en tv show. Tyvärr så förstod jag lite för lite då de snackade norska och jag är inte allt för grym på de språket, men det var roligt. Det är på tv imorgon så ska bli kul att se. Nu ska vi äta taco och sen kolla på tv, imorgon har vi en fotografering, whooop!