Firade hos farmor och farfarI förrgår firade jag en andra jul hos farmor och farfar, inte orkar blogga då jag och Niclas legat i soffan och degat senaste dagarna. Varit extremt skönt faktiskt. Hade de super trevligt hos farmor och farfar, bjöds på god mat och trevligt sällskap. Sen behövde jag åka hem för att jobba, men de är som det är. Har levt på julmat dessutom, och är såååå sugen på det just nu så ska faktiskt ta och värma på lite och sen lägga mig i soffan igen, har och har haft sjukt ont i ryggen hela dagen. Vilket suger något så rejält. Aja, nu är jag alldeles för sugen på mat så ska värma det. 
God julGod jul alla! Hoppas ni har haft en lika bra julafton som mig. Började dagen med att jobba, den hem och duscha och sminka mig innan jag åkte till irsta för att fira med mina föräldrar. Jag fick öppna paket direkt där jag fick en iPhone 6s som jag nu sitter och bloggar på, en väldigt trevlig telefon och de är skönt att slippa det spruckna som var på min 5s, behövde inte sitta så länge med den trasiga telefonen ;) haha! Fick även en tröja och kofta av dem, himla gulligt. Vi kollade på Kalle anka, öppnade paket (fick en symaskin) och sen åt vi mat. Gudomligt som vanligt och jag har hunnit äta julmat 2 ggr idag redan, älskar't. Åkte till min sambos pappa ett tag och sen hem, sitter i soffan nu och jag och Niclas kollar på Netflix. Han fick en Apple tv bland annat vilket är precis vad vi behöver, snacks om underbart. Vi ska väl snart röra oss mot sängen och sova, har varit en lång men toppen dag. Imorgon ska jag till farmor och sen jobba på kvällen, får väl se vad som händer sen! Är ledig ett tag efter det tror jag. Aja, nu ska vi kolla klart på supernatural, bai!
Suck, suck, suck


Bra dag idag? Nja, de var det till en början men kan inte längre hålla med om det tror jag. Telefonen lyckades ramla ur fickan när jag var i badrummet och landade på skalet, ändå så ser jag sprickor utav helvete. Men vad ska man göra? Har haft denna telefon i 2 års tid och jag har haft iphone i 4 år och detta är den första telefonen jag har krossat trotts att jag tappat den oändligt många gånger, suck som fan. Aja, it is what it is...