Inga mer bröllop för i år


Suttit och fixat de sista biderna från bröllopet jag hade 8/8 och jag kan inte annat än att känna ett sug efter nästa bröllop, vilket jag hoppas är snart. Men som det ser ut nu får jag vänta tills nästa säsong. Bröllop är något av det jag verkligen brinner för att fota, det är något av de roligaste jag vet. Helt underbart. Så håll tummarna åt mig att jag får något mer i år ;)
Vem är Radja?


Skriver så otroligt mycket om Radja här på bloggen, men har inte riktigt berättat så jätte mycket om just honom, så här kommer lite saker som ni kanske inte visste om lilla Radji.
 
-Radja är en valack, men de stod sto på TDB så jag höll på att dö av garv. Han låter som en brud och ser feminin ut, men han är  en pojke ;)
-Han är 23 år gammal.
-Han levde på Ridskola i 11 års tid.
-Importerad från Holland.
-Mankhöjd på 143,5 så han är en liten D-ponny.
-Han föddes svart.
-Han har tävlat mycket i sina dar och blivit sönderhoppad och därför har jag haft de svårt att få honom att vilja hoppa. Men nu bjuder han äntligen och ser verkligen ut att njuta av det.
-Han kommer från Nyby Torshälla Ridklubb.
-Han kan ha slöa dagar och sen vara så het att man inte får stopp på honom.
-Han och jag har klickat väldigt hårt så vi följer varandra till världens ände, om det duger för honom just den dagen det vill säga ;)
-Om jag byter något i hans utrustning och han inte är nöjd, visar hande VÄLDIGT tydligt.
 
Det är lite skit om min fina medryttarhäst. Han är något av det absolut bästa som har hänt mig och jag verkligen älskar honom med hela mitt hjärta. Han har allt, och lite till. Och det spelar ingen roll om vi har en bra eller dålig dag, jag är alltid stolt över honom. Han försöker alltid och vill alltid vara en till lags. Han är världens bästa lilla ponny ♥
You know you need it


Vad behövs egentligen inte i ett kök? Seriöst? Hittar ni alltid de ni vill ha i era lådor och luckor, eller känner ni alltid att det är något som saknas eller som ni verkligen vill ha? För det sista är så jag alltid känner när jag står och lagar mat eller bakar. Det jag just nu verkligen vill ha, som verkligen behövs också är lite bakformar (har en hemma för bröd, wtf?) och hemskt gärna en elvisp, jag har bott hemifrån ett år och har inte ens en elvisp än! Sen skulle jag verkligen behöva en köksradio, för vem gillar inte att lyssna på musik i köket. De bästa är att jag kan hitta allt på culina.se, de är en hemsida som jag kan sitta och kolla på i evigheter. Det finns så himla mycket skoj att titta på där och man inser att man har så lite saker hemma och så mycket saker som man vill ha. Så jag tror att jag snart ska ta och klicka hem i varje fall en elvisp och några bakformar, för man kan ju inte baka utan något av det, am I right?