Maroon


Nikon D800E - 50 f/1,4
Vilken valborg det kommer att bli


Hallå! Jobb 1/3 klart och ska snart iväg på en fotografering och sen inatt avslutar jag dagen i Köping. Trodde jag skulle hamna på en krog här i Västerås, men inte denna gång. Men det gör verkligen inget. Bor ju trotts allt i Hallsta så det är ganska så nära till Köping. Har varit super trött hela dagen och somnade efter första jobbet, verkligen helt slut. Sen har jag träningsvärk också från igår då jag "hoppade" med Radja (mer skuttade). Men nu ska jag fixa med kameran inför fotograferingen och sen röra mig.
Fulla dagar


Hejsan! Sitter just nu och slappar framför tv:n, kom hem från ena jobbet för en timma sen ungefär. Hade det super trevligt faktiskt och det var himla roligt. Skrev inget inlägg igår eftersom jag var hos min medryttarhäst (pållen över) Radja hela dagen och min kisse, så var ganska så upptagen. Ska dit idag igen och rida. Kommer att bli super roligt och jag ska verkligen pressa mig både fysiskt och psykiskt idag.
 
Imorgon ska jag jobba 7.30 - 13.30, sen har jag en fotografering och sen jobbar jag natt på någon krog. Vet inte vilken än men får veta det imorgon. Så det kommer att bli en lång men rolig dag. Men nu ska jag fixa lite saker som behöver fixas innan jag kan åka till hästen. Men jag uppdaterar väl imorgon eller så om jag får tid över annars så vet ni i varje fall vad jag håller på med ;)