Lussebulle bak


Eftersom min sambo jobbar idag, så valde jag att åka till Irsta efter min fotografering och fikadejt med Matilda på stan. Vi bakade lussebullar som blev såååååå jäkla goda. Muuuums. Sitter just nu hemma och är helt jäkla slut, såååå trött. Planen är att kolla lite på serier just nu, har jobbat och är helt slut.
 
Just ja, mellan den 8-12:e december kommer jag att åka till Norge på ett fotojobb. Ska bli otroligt roligt, och fick precis reda på att jag kommer åka en jäkla lyxbuss med lädersäten och 4G, Ama live like a queen :D När jag är i Norge kommer jag bo hos min moster m. familj, ska bli härligt att träffa dom. Så de ska bli roligt hela det.
SC - Första advent


Jag, Jojjo och Aina har startat en fotochallenge, som vi kallar Saturday's Challenge, där vi varje lördag tolkar olika teman. 
Veckans tema är "Första advent". Har flyttat Saturday's Challenge till Sunday's Challenge under julen för att lägga ut på advent, och idag är det första advent och här har ni mitt bidrag. Ljusstake made by min mor!
Smakprov från dagens bröllop


Vilken underbar porträtt fotografering jag hade, älskar bröllop! Hade gärna varit kvar hela dagen, men åååh. Är så himla nöjd med alla bilder, men ni kan få vänta upp till 6 veckor innan ni får se dom, brudparet måste få god tid på sig att titta igenom dom och välja om de vill att jag ska publicera eller inte. Men här har ni 2 bilder från idag, blir helt varm av att se dom, lovely ♥