In the grass


Nikon D7000 - 50 f/1,4
Modell: Min syster Towe
SC - Happy


Jag, Jojjo och Aina har startat en fotochallenge, som vi kallar Saturday's Challenge, där vi varje lördag tolkar olika teman. 
Veckans tema är "Happy". Varken visste om de var jag som valde tema denna vecka eller om någon ens valt tema... Haha, är så jäkla virrig med SC just nu när de händer så mycket annat. Men jag tog och valde tema ändå ;) Haha, eftersom det är lördag och jag gärna lägger upp något på SC :) Så valde temat happy och en bild på lilla Malva som jag tog för 2 dagar sen :)
Gårdagen
Dagen igår hade kunnat bli bättre om vi undivkt att gå ut efter en tjejkväll hos Josefine. Åt massa godsaker och snackade en massa skit, sen tog vi bussen runt 10 till stan och gick till BMB, dom har normalt 20 års gräns men de verkade inte gälla igår. Josefine blev slagen på näsan, folk puttades och musiken var inte speciellt bra. Så kvart i 1 stack vi hem. Niclas skjutsade hem alla och jag somnade direkt när mitt huvud landade på kudden. Har i varje fall insett att jag inte är så intresserad av att gå ut, de var kul de första gångerna men man tröttnar. Så grill/tjejkvällar är de jag ser mer fram emot eftersom det var de som var kul igår. 

Har rensat min dator på skit och virus idag, dammsugit den, torkat ren och kalibrerat bildskärmen. Riktigt lyx. Har även putsat min kamera och alla objektiv. Ska snart plugga lite och sen får jag se hur dagen slutar.