Cykla till jobbet


Imorgon blir det att cykla till och från jobbet, vilket ska bli himla skönt. Är bara en mil så de är ingen fara, går fort och är skön väg dit :) Vid 17 tiden har jag en fotografering med en så otroligt fin tjej och det ska bli så jädra roligt, har gett ut ett erbjudande på facebook och otroligt många nappade. Så har in princip full foto vecka ;) Men de ska bli jätte skoj. Och ja, de är morgondagens planer. Kanske ska springa också, efter kvällisen. Får passa på att tidsfördriva när jag ändå är ensam hela veckan, dumma pojkvän och jobba kväll! Just ja, har kanske hittat en bil :D Hehe, den är skit söt och ska försöka få tag på säljaren imorgon och se om den finns kvar. När jag såg den visste jag att jag vill ha den som min första bil (måste ha bil i höst så letar för fullt), men nu ska jag sova. Skriver imorgon :)
Tiden går otroligt fort


Saknar detta ställe och är riktigt avundsjuk på min mor som är påväg dit!
 
Vilket fall så är lunchen över nu och dagen har gått alldelse för fort för att jag ska hinna uppfatta något. How is that even possible? Har även lyckats ta slut på mitt internet så fick köpa igen, bara väldigt lite eftersom man får nytt imorgon! Men men, that's life. Har en seg vecka framför mig, kommer inte att träffa Niclas något alls, jag jobbar 6.30 - 15.00 och han jobbar 16.00 - 00.00 så vi går om lott. Och jag lägger mig vid 9 för att orka med att jobba, så de blir skojj... Eller inte. Men vad ska man göra? Vi får träffas i helgen istället ♥ Ska mysa så otroligt mycket med honom idag, vi jobbar (typ) samma tid idag. Så de är epic. Han kommer och hämtar mig sen. Nu ska jag sätta igång och jobba, har en inkorg att tömma! 
MorgonpromenadPromenerade lite idag och testade pulsklockan, lyckades dock inte med att få igång själva puls saken, men den är ett senare bekymmer. Var inte heller så kul att gå innan 6 på morgonen i regn och blåst, mitt paraply höll på att flyga iväg och jag blev endast blöt, trött som bara den är jag också. Sen för att lägga till lite klag så svider mina ben tack vare trängsvärken (sprang igår), ouch. Men men, gör det bästa av saken och har nästan rensat ur hela inkorgen och har varit här en timma bara, så kan de gå ;)