Happy b-day, Mr. I'm not insane!


Idag fyller sångaren M. Shadows 33 år, han är sångare i bandet Avenged Sevenfold. Så massvis av grattis till en av de mest talangfulla sångarna som existerar, happy b-day mr. I'm not insane!!! 
Lite latare än väntat


Trodde jag seriöst att jag skulle orka upp vid 4 imorse? Drog mig till 05.20 och åkte med Niclas istället. Haha, jaja, så kan de ju vara ibland. Dvs att jag börjar nu vid 6.30. Åker hem med mi padre sen efter jobbet. Så ser fram emot idag, kommer inte kunna jobba så himla mycket imorgon så ska försöka göra det idag. Efter jobbet blir de bloggdesigning, that's it just nu, har inte planerat in något som vanligt. De är typ det. Och baka cheesecake tills imorgon, för de ska jag bjuda mina fina kollegor på! Så ska sätta igång och jobba nu, cheers.
Tröttmössa


Nu är det dags för lilla mig att hoppa i säng, gud, är helt slut... Ska ta bussen till jobbet imorgon hade jag tänkt, planen var att jag skulle åka buss varje dag till jobbet men har inte gjort de en enda gång ;) Så näst sista dagen ska jag fanimej ta bussen, den går 05.07 dock... Så ja, borde sova för länge sedan.. Ska vara hemma strax efter 4 så jag hinner fixa mig, usch, kommer vara helt död imorgon... Men de är de värt... I värsta fall får jag börja senare bara, haha. Har den möjligheten också ;) Men men, nu sova, imorgon jobba och sen får jag ta allt som det kommer :)