2013, del 2


JULI
Juli bjöd på en bra början med en lyckad porträtt fotografering med min kusin och bror. Fotograferade även Malva för första gången, pluggade körkortsteori tills jag stupade, hälsa på kattungar och stack ut och åt med mina vänner.
 
AUGUSTI
Första augusti stack jag och Josefine till hennes häst Mambo och jag fotade dom, första gången jag fotograferade häst och ryttare. Körde andra fotograferingen med Malva, fyllde 20 och stack till Norge med älskling.
 
SEPTEMBER
September var en månad av lycka. Den 2:a september klarade jag äntligen körkortet och var beyond happiness. Fortsatte med månadsfotograferingen med Malva, stack på roadtrip till Malin där vi bakade cupcakes, fotade och hade de trevligt. Fotograferade även min söta kusin Freja.
 
OKTOBER
Oktober var amazing när det kommer till fotograferingen. Fotade porträtt var och varannan dag. Fick hem min Vengeance University tröja, köpte en kamera till Avenged Sevenfold konserten och fotade mitt första riktiga dop. Niclas fyllde 23 vilket firades med tårta och fifa 14.
 
NOVEMBER
Kärlek på November. Att få se ett band som har varit en så stor del av ens liv, sen 2008 var helt otroligt. Jag njöt av varje sekund. Fotograferade även lite denna månad och hade dopfotografering. Men som sagt, de största var att få se bandet som har förändrat mitt liv.
 
DECEMBER
December bjöds på lite snö, bak, grym fotografering, lucia och annat julmys. Julafton var grym och dagen efter gick vi ut och firade Josefine som fyllde 19 år. Hade en grym nyårsafton och allt var bara helt otroligt.
 
Mitt 2013 har varit de bästa året i mitt liv och jag har njutit av varje sekund. Jag är så glad att jag har en så underbar pojkvän, familj och vänner. Att få fira in ett nytt år tillsammans med min pojkvän betyder allt, han är de finaste jag har. Och jag ska se till att göra 2014 till ett ännu bättre år! :)
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland
( http://yohannafotograferar.blogg.se/ )

Så många härliga bilder du har tagit under året! :)

Fast det såg lite småläskigt ut på näst sista bilden, är det en fyrverkeri som smäller på backen? :P

FlizanLizan
( http://flizanlizan.blogg.se )

sv: haft en bra dag? :D

PINKPIERCINGS.se
( http://pinkpiercings.se/ )

Ditt 2013 har varit mer awesome än mitt, är glad för din skull! :D

JOHANNA • foto, design & vardag
( http://johannasfoto.se )

Hej! Det blev ju en liten paus i SC under jul och nyår så nu tänkte jag kolla ifall alla är intresserade av att fortsätta igen, are you? :)

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?