Fått stryk i monopol


Jag och Ebbe åkte och köpte monopol efter att ha kört de i Norge, himla roligt spel. Men grejen är det att de spelet jag valde inte var som det orginella, vilket jag trodde att det var, fast med varunmärken istället för gator. Men det var super roligt och jag förlorade två gånger!! Men men, revanch imorgon! Nu redigerar jag bilder på Malva från idag och hoppas på att bli klar så jag kan visa er dom senare :)
Ska träffa Sara och Malva imorgon


Äntligen säger jag bara! Sara och Malva har vart sjuka i vad som känns som oändligheter, jag och min kamera har saknat dom massvis. Så imorgon blir det att åka och träffa dom igen. Ska bli så otroligt rolig eftersom jag och Sara kommit varandra så himla nära sen jag började praktisera på hennes jobb. 
 
Nu ska jag hoppa ner i sängen, uppdaterar med en massa Malva bilder imorgon :D
Snart klar, snart klar!


Om ni ser fel i texten, don't bother since it's just a draft! Nej men har suttit sen 11 idag och mina ögonlock är måttligt tunga. Men de går bra och mitt utkast är snart klart, har 6 timmar på mig att bli helt klar med den! Känns faktiskt ganska bra.. Sen direkt när jag är klar blir det att kasta mig på kodning och göra en design till en gammal klasskompis!
 
Ska kila hem nu så ska mamma hjälpa mig lite och kolla igenom en av punkterna i assignmenten som jag inte förstår mig på, men hon har en annan slags engelska inprogramerad i sin hjärna. Hon är riktigt grym. Ringde henne precis för att få ett ord översatt och förklarat, tror ni inte att hon lyckades förklara perfekt? Haha! Men kan försöka uppdatera bloggen lite senare också, bror på hur mycket jag får gjort och ifall jag däckar eller inte!