En enda stor röra


Just nu är det så mycket kaos runt om mig! Har flyttlådor precis överallt och alla saker ligger runt mig, eller ja, de som inte är i lådor. Flyttlasset går ju imorgon, men massvis är kvar att packas, inkl. min dator som jag for once sitter vid nu! Imorgon efter jobbet så blir det att åka till Hallsta och få in allt i lägenheten, och så lovar jag att fota den så fort vi fått in möblerna och de är tillräckligt ljust ute. Ska strax hem till mig och packa ner hela rummet. Delar är nere (4 lådor) och mer ska ner, samt min säng ska in i ett släp! Så vi ska hyra släp vid 20-21 och se till att få in allt i den så vi kan åka med det till Hallsta imorgon. Jobbar 7.15 - minst 15-16 imorgon, så efter det är det full fräs mot nya lyan! Nu ska jag i varje fall kila, skriver imorgon :D
Fixat frissan


Idag besökte jag en väldigt duktig och otroligt trevlig frisör, hårsvarvarn i Västerås! Klipper mig bara hos henne nu för tiden och gjorde det alltid när jag var liten. Går aldrig missnöjd därifrån. Idag idag klippte jag av 2 dm ungefär på mitt hår, och gjorde en döööö go ombre istället för den otroligt fula jag hade innan. De skönaste är det fräscha håret och mörka färgen, love it :D imorgon står packning och städning på schemat, måndag eftermiddag/kväll flyttar jag och Niclas och inget är väl egentligen klart ;) ska även till Ikea med min mor och handla lite prylar :)

14 timmars arbetsdagPusta ut? Ohja! Är helt slut efter 14 timmars jobb som det blev idag, skulle kunna däcka men ska skriva kontrakt på lägenheten (!!!!!) och så blir det inflytt på måndag :D :D åååh så kul det ska bli. Är så glad över att bli sambo med Niclas :D äntligen!!! Påväg till honom nu så ska vi bara fixa lite prylar och sen så drar vi till hallsta och fixar kontraket, efter det ska jag sova och imorgon bjuds det på en tripp till mammas kompis och hämta lite saker samt frisören och klippa håret. Ska försöka uppdatera lite imorgon, men är säkert helt död då! Hehe!