Lyckat biobesök
De var en epic film, fyfan va bra den var :D Tajm to be besatt!! Den får full pott av mig, fyfan alltså, den var såååå grym :D Ska slänga mig i boken direkt, de ska bli helt toppen att läsa boken också, så ja, de ska jag göra direkt och avsluta min valborg på det sättet! Hoppas ni andra också haft en trevlig valborg :)
 
#teamdauntless
Divergent om 6 timmar


Vaknade för en liten stund sen och har redan fullt upp... Ja, vad säger man? Kör lite geologi medan jag försöker fixa med en prisoffert, kommer förhoppningsvis att gå bra. Planerar att få klart en geologi del idag igen, har inte så himla gott om tid med den... Och prisofferten såklart, den är faktiskt ovanligt svår att göra, då de handlar om många personer, många timmar och otroligt många cd-skivor. Men jag ska nog lyckas lösa det. Nu ska jag se till att hugga in i allt, tills att timmarna har flygit förbi och jag måste skynda mig till stan med mina systrar för att gå på bio denna valborg :)
Materiell lycka

Äntligen har vi två bilar igen, fyfan så jag har längtat. Lilla svarta fasan och nu jr Wallkulle efter dess regplåt :D Har däremot inte kört den än, men de kommer de också. Fick erbjudande att köra idag, men har otroligt ont i ryggen och är as trött! Men att sitta i den var grymt, så kan tänka mig hur den är att köra den :D
 
Är super glad dessutom, klarade en 'tenta' i geologi, så har bara 8 stycken kvar nu :D